No Man's Sky (PC)


10.790 Ft

No Man’s Sky A No Man's Sky egy különleges MMOG, amiben a játékosok egy állandóan változó univerzum részeseivé válnak. Számtalan planétát látogathatnak meg, harcolhatnak az űrben, Teljes leírás >

Boltok és árak

No Man’s Sky  

Szállítási ár és információk:
A teljes folyamat elektronikusan zajlik, emailben küldjük el a megvásárolt termék kódját.


Termékleírás

No Man’s Sky


A No Man's Sky egy különleges MMOG, amiben a játékosok egy állandóan változó univerzum részeseivé válnak. Számtalan planétát látogathatnak meg, harcolhatnak az űrben, vagy épp bolygók felszínén, miközben sosem tudhatják, mi leselkedik rájuk a kozmosz sötétjében. A játék látványos 3D-s grafikát használ, ami azért meglepő, mert egy eljárás útján generált világegyetemet mutat be, számtalan bolygóval, melyek más-más flórát és faunát nyújtanak. A variációk száma közel végtelen, így nem fenyeget a veszély, hogy előbb-utóbb ráununk a No Man's Sky nyújtotta lehetőségekre. A játékosok ebben a hatalmas, mindig változó világban kereskedhetnek, harcolhatnak, felfedezhetnek -- azaz nagyjából bármit megtehetnek! Döbbenetesen hangzik? Nem csoda; az angol Hello Games nagy fába vágta a fejlszéjét a No Man's Sky-jal. Ráadásul a játékot komoly gazdasági rendszer öleli körül: ha valaki meg akar gazdagodni, csak tessék, de vigyázat, az űrben minden méteren halálos veszedelem les a játékosra!

Gyártó
Hello Games
Platform
PC
Típus
Kaland

Az olcsó.hu No Man's Sky (PC) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy No Man's Sky (PC) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások