Need for Speed: Carbon - PC játékprogram


2.990 Ft

Az utcai versenyek továbbra is a Need for Speed lényegét jelentik – de a Carbonban megjelennek a kanyonfutamok is: itt a meredek, kanyargós utakon lefelé, nyaktörő tempóban kell hajtani! A já Teljes leírás >

Boltok és árak

Need for Speed Carbon (EA Classics) - PC  

Szállítási ár és információk:
Kézbesítés futárral, Magyarország egész területére.


Termékleírás

Az utcai versenyek továbbra is a Need for Speed lényegét jelentik – de a Carbonban megjelennek a kanyonfutamok is: itt a meredek, kanyargós utakon lefelé, nyaktörő tempóban kell hajtani! A játék magyar felirattal kapható!

A játékmenet legegyedibb vonása, hogy nem egyedül kell versenyeznünk, hanem egy társat felbérelve ketten, együttműködve próbálhatunk meg győzni – optimális esetben igazi csapatként, egymást védve és erősítve. Az eltérő társak igen különböző képességekkel rendelkeznek, így jól meg kell gondolnunk, hogy kit választunk partnernek az egyes versenyekre.

A tuningrendszer is megváltozott, az autosculpting rendszer segítségével a gépeinkre szerelt alkatrészek csaknem mindegyikét teljesen szabadon, különféle csúszkák segítségével módosíthatjuk, alakíthatjuk, ténylegesen egyedi autókat hozva ezáltal létre.

Gyártó
Black Box
Platform
PC
Típus
Szimulátor

Az olcsó.hu Need for Speed: Carbon - PC játékprogram árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Need for Speed: Carbon - PC játékprogram vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások