Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - Xbox


7.990 Ft

Az anime és manga adaptációk egyik úttörője, a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm-sorozat egy hatalmas és epikus befejezéssel tesz pontot a széria történetének végére. A Naruto Shippud Teljes leírás >

Boltok és árak

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - XBOX ONE  

Szállítási ár és információk:
Kézbesítés futárral, Magyarország egész területére.


Termékleírás

Az anime és manga adaptációk egyik úttörője, a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm-sorozat egy hatalmas és epikus befejezéssel tesz pontot a széria történetének végére. A Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 kihasználja az újgenerációs konzolok által nyújtott lehetőségeket, hogy anime-szintű látványvilággal és az eddigi legnagyobb karakterfelhozatallal nyűgözze le a rajongókat ebben a látványos verekedős akciójátékban.

Gyártó
Namco Bandai
Platform
Xbox One
Típus
Akció

Az olcsó.hu Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - Xbox One játékprogram árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - Xbox One játékprogram vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások