Kingdom Hearts - PS2 játékprogram


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Kingdom Hearts egy 14 éves srác, Sora történetét meséli el, akinek békés világa egy hatalmas vihar következtében megsemmisü Teljes leírás >

Termékleírás

A Kingdom Hearts egy 14 éves srác, Sora történetét meséli el, akinek békés világa egy hatalmas vihar következtében megsemmisül. A barátait kereső Sora váratlan szövetségesekre bukkan a Disney kastélyban: az udvari mágus Donald és az őrség parancsnokaként szolgáló Goofy segítségével éli túl a váratlan kalandokat. Bejárhatsz teljesen új helyszíneket, és belecsöppenhetsz különféle Disney-rajzfilmek (a Tarzantól a Kis Hableányig) világába is, hogy az abban szereplő alakokkal és a Final Fantasy-széria hőseivel kalandozz együtt!

Gyártó
Square Enix
Platform
Playstation 2
Típus
Szerepjáték

Az olcsó.hu Kingdom Hearts - PS2 játékprogram árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kingdom Hearts - PS2 játékprogram vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.