Jane's Advanced Strike Fighters - Xbox 360


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Jane's Advanced Strike Fighters története egy kitalált országban, Azbarisztánban játszódik, ahol már évtizedek óta polgárháború dúl. A háború a Northern Peoples Republicand javára tű Teljes leírás >

Termékleírás

A Jane's Advanced Strike Fighters története egy kitalált országban, Azbarisztánban játszódik, ahol már évtizedek óta polgárháború dúl. A háború a Northern Peoples Republicand javára tűnik eldőlni, ami jelentős politikai befolyást szerzett az országban, ami által szinte az egész ország feletti ellenőrzést átvették, kivéve a kőolajban gazdag déli részeket.

A déli Azbaristan Democratic Frontnak sikerült visszaverni az északi seregek támadásait a nyugat segítségével, ami a kis államnak nyújtott segítségért kőolajat vár el. A Te feladatod a Razor egység parancsnokaként, hogy az Azbarisztán újraegyesítésért folyó harcokat felügyeld és szem előtt tartsd a nyugat érdekeit.
Singleplayer és co - op (2 - 4 játékos) kampány, 16 küldetéssel
Légi párbajok a közel kelet kitalált országa, Azbarisztán felett. A játékos az amerikai légierő katonája a polgárháborús övezetben
30 hivatalos vadászgép
A harctér mintegy 65.000 négyzetkilométer nagyságú, változatos környezettel - hegyek, erdők, városok, sivatagok
Akár 16 játékos számára elérhető multiplayer

Gyártó
Evolved
Platform
Xbox 360
Típus
Szimulátor

Az olcsó.hu Jane's Advanced Strike Fighters - Xbox 360 játékprogram árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Jane's Advanced Strike Fighters - Xbox 360 játékprogram vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.