Inazuma Eleven Go: Shadow - 3DS játékprogram


13.290 Ft

A Nintendo 3DS egyik legegyedibb sorozata, a Inazuma Eleven Go egy újabb epizóddal örvendezteti meg rajongóit. A Shadow alcímet viselő játék főhőse Arion, aki szeretné teljesíteni legnagyobb Teljes leírás >

Boltok és árak

Inazuma Eleven Go: Shadow  

Szállítási ár és információk:
Kézbesítés futárral, Magyarország egész területére.


Termékleírás

A Nintendo 3DS egyik legegyedibb sorozata, a Inazuma Eleven Go egy újabb epizóddal örvendezteti meg rajongóit. A Shadow alcímet viselő játék főhőse Arion, aki szeretné teljesíteni legnagyobb álmát, hogy a Raimon középiskola focistája lehessen. Megérkezésekor azonban rá kell döbbennie, hogy a meccsek nem szabályszerűen zajlanak, hiszen minden focimérkőzést a Fifth Sector irányít. A mi feladatunk az, hogy a saját oldalunkra állítsuk a csapattársakat, és szembeszálljunk a nagyobb hatalommal a szabályszerű foci érdekében. A játék a foci és a szerepjáték keverékével teremti meg az izgalmat, s így érhetjük el azt is, hogy karaktereink különleges képességekre tegyenek szert. A cselekmény rendkívül fordulatos, s mérkőzések pedig mindig tartogatnak számunkra meglepetéseket.

Gyártó
Nintendo
Platform
Nintendo 3DS
Típus
Szerepjáték

Az olcsó.hu Inazuma Eleven Go: Shadow - 3DS játékprogram árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Inazuma Eleven Go: Shadow - 3DS játékprogram vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások