Grand Theft Auto: San Andreas - PC játékprogram


3.290 Ft

Minimum hardware: Pentium III/Athlon 1 GHz, 256 MB RAM, 64 MB-os DX9 kompatibilis videokártya (GeForce3 vagy jobb), 8x DVD-ROM, 3,6 GB HDD Ajánlott hardware: Pentium 4/Athlon XP, 384+ MB RAM, 128+ MB Teljes leírás >

Boltok és árak

Grand Theft Auto: San Andreas - PC  

Szállítási ár és információk:
Kézbesítés futárral, Magyarország egész területére.


Termékleírás

Minimum hardware: Pentium III/Athlon 1 GHz, 256 MB RAM, 64 MB-os DX9 kompatibilis videokártya (GeForce3 vagy jobb), 8x DVD-ROM, 3,6 GB HDD

Ajánlott hardware: Pentium 4/Athlon XP, 384+ MB RAM, 128+ MB*os 3D kártya (GeForce 6 ajánlott), 16x DVD-ROM, 4,7 GB HDD

Gyártó
Rockstar
Platform
PC
Típus
Akció

Az olcsó.hu Grand Theft Auto: San Andreas - PC játékprogram árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Grand Theft Auto: San Andreas - PC játékprogram vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások

Vida józsef
anonim user
Sziasztok!-A termékről azt szeretném megkérdezni hogy kiszállitásí díjjal kerül ennyibe vagy csakis a játék ára.És ha lehet akkor körülbelül Borsod-Abauj-Zemplén megyébe mikor érkezne?
supergamer.hu

supergamer.hu válasza:

Kedves József,

a termék ára a szállítási díjat nem tartalmazza. Az 1.490,-Ft/csomag még. Mivel a játék raktáron van, ezért a munkanapon 16 óráig leadott megrendelés esetén mi azt a következő munkanapon kézbesíteni tudjuk.