Captain America: Super Soldier - PS3


6.090 Ft

A Captain America Super Soldier játék az első a sorban a Marvel Avengers csapatából Playstation 3-ra! A fejlesztő Sega, egy szórakoztató akciójá Teljes leírás >

Boltok és árak

Captain America: Super Soldier - PS3  

Szállítási ár és információk:
Kézbesítés futárral, Magyarország egész területére.


Termékleírás

A Captain America Super Soldier játék az első a sorban a Marvel Avengers csapatából Playstation 3-ra! A fejlesztő Sega, egy szórakoztató akciójátékot akart létrehozni, melyben Amerika Kapitányt irányítjuk a gonosz nácik ellen.A kapitányt az USA tudósai fejlesztették ki, hogy a második világháború egyik legveszélyesebb ellenfelét Red Skull-t kiiktassák.Kapitányunk a módosításoknak köszönhetően sokkal erősebb lett, illetve sokkal ügyesebb az átlagembereknél, így az sem jelenthet gondot számára, hogy akár 4-5 ellenfelet elintézzen.Az ügyességi akrobatikus részeken kívűl természetesen nemcsak ökölharcba bocsájtkozhatunk, hanem lehetőségünk van a pajzsot is használni, mellyel kivédhetünk kisebb löveges támadásokat, vagy hozzávághatjuk az ellenhez.

Gyártó
Sega
Platform
Playstation 3
Típus
Akció

Az olcsó.hu Captain America: Super Soldier - PS3 játékprogram árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Captain America: Super Soldier - PS3 játékprogram vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások