Age of Empires III - PC játékprogram


4.890 Ft

A díjnyertes Age of Empires® alkotóitól a világsikert aratott sorozat harmadik fejezete. Irányítsd a nyolc európai hatalom egyikét az Újvilág meghódításáért vívott harcban. Gyarapítsd Teljes leírás >

Boltok és árak

Age of Empires III - PC  

Szállítási ár és információk:
Kézbesítés futárral, Magyarország egész területére.

Age of Empires 3 (Gold Edition) - PC  

Szállítási ár és információk:
Kézbesítés futárral, Magyarország egész területére.


Termékleírás

A díjnyertes Age of Empires® alkotóitól a világsikert aratott sorozat harmadik fejezete. Irányítsd a nyolc európai hatalom egyikét az Újvilág meghódításáért vívott harcban. Gyarapítsd az országod, növeld a jólétet és hatalmad, gyarmatosítsd a hatalmas felfedezetlen területeket.

Gyártó
Ensemble Studios
Platform
PC
Típus
Stratégia

Az olcsó.hu Age of Empires III - PC játékprogram árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Age of Empires III - PC játékprogram vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások

Marci
anonim user
ez tök jóóóóóóóó