Lian Li PC-Q27 ház


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A LIAN LI PC-Q27 egy alumínium ház, szabványos Mini ITX konfigurációkhoz, mely modelltől függően ezüst, vagy fekete színben kapható. Mivel a Mini-ITX rendszerek kevesebb hőt termelnek, ezér Teljes leírás >

Termékleírás

A LIAN LI PC-Q27 egy alumínium ház, szabványos Mini ITX konfigurációkhoz, mely modelltől függően ezüst, vagy fekete színben kapható.
Mivel a Mini-ITX rendszerek kevesebb hőt termelnek, ezért a ház passzív hűtési rendszerrel van ellátva. A ház alja teljesen nyitott, így az alulról érkező hideg levegő hűti a rendszert.
A házba három merevlemeznek (3,5 "HDD), és egy 2,5" SSD-nek, illetve egy 3,5" vagy 2,5" előlapi meghajtónak jut hely.

USB 3.0 és hang port
VGA kártya hossz: 195mm
PSU Alapterület: 180mm
CPU Sooler magasság: 70mm
Hűtési rendszer: passzív

Gyártó
Lian Li
Típus
Asztali (mini ITX)
Tápegységet tartalmaz
nem
5,25" bővítőhelyek száma
1 db
3,5" bővítőhelyek száma
3 db

Az olcsó.hu Lian Li PC-Q27 ház árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lian Li PC-Q27 ház vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.