Fractal Design Define R4 ház


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Minimalista és elegáns dizájnú ez a Fractal Design Define R4 ház, ami számos konfigurációs lehetőséget kínál. A Fractal Design Define R4 ház akár 8 db utolsó generációs merevlemez és v Teljes leírás >

Termékleírás

Minimalista és elegáns dizájnú ez a Fractal Design Define R4 ház, ami számos konfigurációs lehetőséget kínál. A Fractal Design Define R4 ház akár 8 db utolsó generációs merevlemez és videokártya befogadására is képes. Az USB 3.0 interfésszel és ventilátor szabályozóval kialakított PC ház az összetevők hőmérsékleteit optimalizálja.

Gyártó
Fractal
Típus
Asztali (midi torony)
Tápegységet tartalmaz
nem
5,25" bővítőhelyek száma
2 db
3,5" bővítőhelyek száma
8 db

Az olcsó.hu Fractal Design Define R4 ház árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Fractal Design Define R4 ház vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.