Speedlink Stage 7.1 PCI hangkártya


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Élvezze Ön is a legújabb játékokat 3D térhangzással és merüljön bele a virtuális világba. Legyen Önnek is része az optimális DVD hangzásban számítógépén. Az optikai digitális inter Teljes leírás >

Termékleírás

Élvezze Ön is a legújabb játékokat 3D térhangzással és merüljön bele a virtuális világba. Legyen Önnek is része az optimális DVD hangzásban számítógépén. Az optikai digitális interfészek teszik ezt a 7.1 hangkártyát modern digitális hangszórórendszerek csatlakoztatására való high-end termékké.

tulajdonságok:

* 8 csatornás hangkártya a legújabb Dolby® Digital EX-hez és DTS® ES DVD audió-technológiához való támogatással
* a sztereótól 7.1-ig támogatja a hangszórórendszereket
* 24-bit/96kHz-es lejátszás és 16-bit/48kHz-es felvétel
* digitális S/PDIF bementet és kimenet profi felvételekhez és lejátszáshoz

Gyártó
Speed-link
Csatornák száma
7.1
Csatoló felület
PCI

Az olcsó.hu Speedlink Stage 7.1 PCI hangkártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speedlink Stage 7.1 PCI hangkártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.