Ewent EW3752 7.1 hangkártya


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Ewent EM3572 7.1-es hangkártya segítségével számítógépéből 3D térhatású hangrendszert varázsolhat! A 8 csatornás hangkártya tökéletes élményt nyújt a filmnézéshez és zenehallg Teljes leírás >

Termékleírás

Az Ewent EM3572 7.1-es hangkártya segítségével számítógépéből 3D térhatású hangrendszert varázsolhat! A 8 csatornás hangkártya tökéletes élményt nyújt a filmnézéshez és zenehallgatáshoz. A hangkártyán többféle be- és kimenet található az összes fajta audiokészülék és hangszóró csatlakoztathatósága érdekében.

Hat darab 3,5 mm-es audio csatlakozóaljzattal felszerelve

Az EW3752 hangkártyával az összes gyakori és elterjedt hangszórót és fejhallgatót csatlakoztathatja számítógépéhez. Az első, hátsó, középső és mélysugárzó 3,5 mm-es jack aljzatokon keresztül fejhallgatókat, valamint 2.0-ás, 2.1-es, 4.0-ás, 4.1-es, 5.1-es és 7.1-es hangszóró szetteket csatlakoztathat. A 3,5 mm-es mikrofonbemenethez mikrofont, a vonalbemenethez pedig bármilyen audioeszközt csatlakoztathat.

Két optikai csatlakozóaljzattal

A hangkártyán található két speciális optikai aljzaton keresztül már optikai audioeszközöket is csatlakoztathat. A PCI hangkártyán egy SPDIF bemeneti és egy SPDIF kimeneti aljzat található.

Belső audioeszközök csatlakoztatása

Az EW3752 hangkártyán egy Aux In (vonalbemenet) és egy CD In (CD-bemenet) csatlakozóaljzat található. Ezen csatlakozóaljzatok segítségével Blu-ray-, DVD- vagy CD-lejátszót, illetve bármilyen egyéb belső audioeszközt csatlakoztathat a számítógéphez lejátszás vagy rögzítés céljából.

Egyszerű beszerelés

A kártya telepítése egyszerű a gyakran használt C-Media chipkészletnek köszönhetően. Kapcsolja ki a számítógépet, helyezze be a PCI hangkártyát az egyik szabad PCI foglalatba, majd kapcsolja be ismét a számítógépet. A Windows Vista és Windows 7 operációs rendszer automatikusan feltelepíti az eszköz illesztőprogramját. Windows 2000 vagy XP operációs rendszeren a mellékelt CD-ROM-on található telepítő-varázsló segítségével telepítheti fel az eszköz illesztőprogramját.

Számítógépbe építheto 7.1-es PCI hangkártya
Megfelelő fejhallgatókhoz, valamint 2.0-ás, 2.1-es, 4.0-ás, 4.1-es, 5.1-es és 7.1-es hangszóró szettekhez
Hat darab 3,5 mm-es audio aljzattal és két belso bemeneti aljzattal.
SPDIF kimeneti és SPDIF bemeneti aljzattal.
Directsound, 3D és A3D támogatása
Egyszerű beszerelés
Ügyfélszolgálati támogatás
Többnyelvű felhasználói kézikönyv

Gyártó
Ewent
Csatornák száma
7.1
Csatoló felület
PCI

Az olcsó.hu Ewent EW3752 7.1 hangkártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ewent EW3752 7.1 hangkártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.