Delock USB hangkártya+S/PDIF (DL61961)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ez a Delock USB hang adapter kibővíti a számítógépét egy hangkártyával. Egyszerűen csak dugja be az adaptert a számítógépe vagy notebookja egy szabad USB portjába, majd csatlakoztassa a f Teljes leírás >

Termékleírás

Ez a Delock USB hang adapter kibővíti a számítógépét egy hangkártyával. Egyszerűen csak dugja be az adaptert a számítógépe vagy notebookja egy szabad USB portjába, majd csatlakoztassa a fejhallgatót, vagy a hangszórót hozzá. Az audio kimenet egy combo interfészt biztosít és használhatja közös analóg sztereó kimenetként vagy optikai digitális (SPDIF) kimenetként.
Specifikáció
o Csatlakozó: 1 x USB 2.0 A típus apa; 1 x mikrofon 3.5 mm cinch; 1 x hangszóró 3.5 mm cinch (analóg) / SPDIF (digitális)
o Funkciógombok: hangerő fel, hangerő le, elnémítás
o USB Audio eszköz specifikáció 1.0
o USB HID 1.1 osztály
o Audio-visszajátszás és felvétel akár 24 Bit / 96 kHz
o USB tápos

Gyártó
Delock
Csatornák száma
2.0
Csatoló felület
USB

Az olcsó.hu Delock USB hangkártya+S/PDIF (DL61961) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Delock USB hangkártya+S/PDIF (DL61961) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.