Creative Sound Blaster Recon3D USB hangkártya


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ez az audio és vokális négymagos Sound Core3D processzorokkal egyaránt működő Creative Sound Blaster Recon3D hangkártya erőteljes hangot ad a játékainak a konzolján, vagy PC-jén. A THX TruS Teljes leírás >

Termékleírás

Ez az audio és vokális négymagos Sound Core3D processzorokkal egyaránt működő Creative Sound Blaster Recon3D hangkártya erőteljes hangot ad a játékainak a konzolján, vagy PC-jén. A THX TruStudio Pro és a Dolby Digital dekódolt gyorsító hardveres technológiáinak köszönhetően ez a Sound Blaster Recon3D a sztereó hangot egyszerűen 3D surround hangzásra alakítja át a fejhallgatójában vagy a hangszóróiban. Scout Mode funkciója tökéletesen reális hangra képes! Ilyet még biztosan nem hallott!

Gyártó
Creative
Csatoló felület
USB

Az olcsó.hu Creative Sound Blaster Recon3D USB hangkártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Creative Sound Blaster Recon3D USB hangkártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.