Creative Sound Blaster Play 2 hangkártya


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Creative Sound Blaster Play hangkártya a legkönnyebb, és leginkább hordozható megoldást nyújtja, hogy élvezze a minőségi hangzást, telepítés nélkül. Fejlessze tovább a gépét az alaps Teljes leírás >

Termékleírás

A Creative Sound Blaster Play hangkártya a legkönnyebb, és leginkább hordozható megoldást nyújtja, hogy élvezze a minőségi hangzást, telepítés nélkül. Fejlessze tovább a gépét az alapszintű beépített hangkártyáról a megújult Sound Blasterre, és tapasztalja meg, amit a világon már több millió felhasználó élvez.

- CMSS - virtuális térhatású hangzás
- EAX Advanced HD hangeffektusok
- Creative ALchemy
- Jel/zaj viszony: 90dB
- Interfész: USB 2.0
- Csatlakozók: 3,5 mm-es mikrofon bemenet és hang kimenet

Gyártó
Creative
Csatornák száma
2.0
Csatoló felület
USB

Az olcsó.hu Creative Sound Blaster Play 2 hangkártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Creative Sound Blaster Play 2 hangkártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.