Conrad USB-SoundBox 7.1 hangkártya


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Főbb jellemzők 7.1-es surround hangzás USB hangkártya Leírás A Conrad USB SoundBox-szal a zene- és videógyűjteményét telt 7.1-es surround hangzásban élvezheti. A csatlakoztatása Teljes leírás >

Termékleírás

Főbb jellemzők

7.1-es surround hangzás
USB hangkártya

Leírás
A Conrad USB SoundBox-szal a zene- és videógyűjteményét telt 7.1-es surround hangzásban élvezheti. A csatlakoztatása egyszerűen egy szabad USB csatlakozóra történik. A be- és kimenetek nagy mennyiségének köszönhetően bonyodalmak nélkül csatlakoztathat olyan audio készülékeket mint a mikrofonok, hangszerek, sztereo berendezések, erősítők vagy aktív hangszórók és így a számítógépét vagy notebookját multimédia központtá bővítheti.

Szállítás tartalma

Conrad USB-SoundBox 7.1
Használati útmutató
USB kábel
Telepítő CD.

Egyéb megjegyzések, rendszerkövetelmények
Windows® 2000, XP, 7, Windows Vista™.

Gyártó
Conrad
Csatornák száma
7.1
Csatoló felület
USB

Az olcsó.hu Conrad USB-SoundBox 7.1 hangkártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Conrad USB-SoundBox 7.1 hangkártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.