Asus ROG Xonar Phoebus 7.1 hangkártya


51.323 Ft

A Republic of Gamers mindent megtesz, hogy segítsen nyerni: a kiemelkedő audioteljesítmény, a precíz pozicionálás és az élethű, magával ragadó pontosság mind-mind arra szolgál, hogy szüks Teljes leírás >

Boltok és árak

ASUS XONAR PHOEBUS (90-YAA0M0-0UAN0BZ) hangkártya  

Szállítási ár és információk:
800+ Áfa Budapest, 2000+Áfa vidék, 800+Áfa az ország 229 pontján Pick Pack pont átvevóhelyen.


Termékleírás

A Republic of Gamers mindent megtesz, hogy segítsen nyerni: a kiemelkedő audioteljesítmény, a precíz pozicionálás és az élethű, magával ragadó pontosság mind-mind arra szolgál, hogy szükséges pluszt adják azokban a kritikus percekben az online harci játékokban. A sötétben mesterlövészek rejtőznek, kihasználva a fedezéket, hogy beszorítsanak? Itt az ideje, hogy a csapat átmenjen offenzívába a hatékony, pontos harctéri audiointelligencia segítségével – hála a Xonar kifinomult audiohardverének. Nincs többé zavar vagy bizonytalanság. A tiszta hangok segítségével igazi virtuális, online tábornokká lehetsz a játékban, menetelve a győzelem felé.

Az élenjáró hangészlelési és pozicionálási funkciókkal a ROG audioeszközökkel felszerelt játékosok igazi bajnokokká válhatnak. A professzionális játékosok valódi tapasztalatait felhasználva fejlesztett és a Xonar csapat szakértelme által finomított eszközök valódi célja egyetlen: hogy segítsen nyerni! A legelszántabb játékosok igényeit is kielégíteni kívánó ROG audiotermékek a nyerést segítő funkciókkal vannak tele: a tiszta kommunikációtól kezdve egészen a precíz észlelésig, mivel a kártya felerősíti az ellenfelek minden egyes lépését. Többé nem ólálkodhat csendben az ellenfél és nem fog tudni titokban bekeríteni!

Gyártó
Asus
Csatornák száma
7.1
Csatoló felület
PCI-E

Az olcsó.hu Asus ROG Xonar Phoebus 7.1 hangkártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Asus ROG Xonar Phoebus 7.1 hangkártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások