ZyXEL NAS-540 hálózati adattároló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

4 fiókos felhőalapú személyes adattároló szerver. Megbízható, biztonságos, felhőalapú, személyes Hívja életre saját személyes felhőjét a ZyXEL NAS540 típusjelű 4 bay-es felhőalap Teljes leírás >

Termékleírás

4 fiókos felhőalapú személyes adattároló szerver.

Megbízható, biztonságos, felhőalapú, személyes

Hívja életre saját személyes felhőjét a ZyXEL NAS540 típusjelű 4 bay-es felhőalapú adattároló szerverével! Élvezze a szabadságot, hogy dokumentumai és multimédiás tartalmai bármikor megjelenhetnek mobileszközén, ha netkapcsolat közelébe kerül. Szinkronizálja mobileszközét az olyan népszerű felhőalapú platformokkal, mint a Google Drive™**, a Memopal, az ownCloud vagy az új ZyXEL zCloud 2.0. A RAID-5 konfigurációnak és a kettős Ethernet portnak köszönhetően a ZyXEL NAS540 akár 130 MB-os olvasási és 48 MB-os írási sebességet is elérhet másodpercenként.

Személyes felhővel könnyű a távoli fájlelérés és mentés, a szinkronizálás, és a megosztás

A ZyXEL NAS540-nel bárhol és bármikor hozzáférhető a felhő. Ha ZyXEL zCloud 2.0-t használ, az NAS540-en tárolt multimédiatartalmak böngészése és elérése Andoroid vagy iOS rendszerű mobileszközzel lehetséges. Az ownCloud támogatás jóvoltából hozzáférés és szinkronizálás a Windows, Mac OS X, Android, iOS és Linux operációs rendszerű számítógépekkel is lehetséges. Az Instant Picture Upload automatikusan mentést készít a mobileszközön tárolt fényképekről, valamint nyilvános, ownCloudra mutató hivatkozás segíti a könnyű fájlmegosztást a barátokkal, a családtagokkal vagy a munkatársakkal.

Gyártó
Zyxel
Meghajtók száma
4 db
Külső csatlakozók
Gigabit LAN USB 3.0
Extrák
2x Gigabit Lan DLNA FTP támogatás HotSwap iTunes szerver Nyomtató szerver

Az olcsó.hu ZyXEL NAS-540 hálózati adattároló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ZyXEL NAS-540 hálózati adattároló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.