Synology RackStation RS818RP+ Hálózati adattár


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Nagy teljesítményű és jól méretezhető tárolási megoldás A négymagos, AES-NI hardveres titkosítómotorral felszerelt processzorral rendelkező Synology RackStation RS818+/RS818RP+ nem csup Teljes leírás >

Termékleírás


Nagy teljesítményű és jól méretezhető tárolási megoldás

A négymagos, AES-NI hardveres titkosítómotorral felszerelt processzorral rendelkező Synology RackStation RS818+/RS818RP+ nem csupán nagy teljesítményt és méretezhető tárhelyet kínál, valamint négy 1 GbE LAN-portot és lehetőséget egy 10 GbE sebességű hálózati adapter beszerelésére, de az adatokról készült biztonsági mentések központi kezeléséhez is ideális, így védelmet nyújt a kritikus fontosságú eszközöknek, és lehetővé teszi a fájlok különböző platformok közötti megosztását.

Gyártó
Synology
Meghajtók száma
8 db
Külső csatlakozók
eSata Gigabit LAN USB 3.0
Extrák
4xGigabit Lan port

Az olcsó.hu Synology RackStation RS818RP+ Hálózati adattár árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Synology RackStation RS818RP+ Hálózati adattár vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.