Synology RackStation RS815+ hálózati


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Összetett feladatokhoz és titkosításhoz optimalizált, magas teljesítményű NAS szerver. A négymagos processzorral és AES-NI hardveres titkosítómotorral rendelkező RS815+ és RS815RP+ (redun Teljes leírás >

Termékleírás

Összetett feladatokhoz és titkosításhoz optimalizált, magas teljesítményű NAS szerver.

A négymagos processzorral és AES-NI hardveres titkosítómotorral rendelkező RS815+ és RS815RP+ (redundáns tápegységekkel szerelt változat) kiszolgálók biztosítják a jelen vállalati adatátviteli igények kielégítéséhez elengedhetetlen rendkívül magas teljesítményt. Az akár 6 GB DDR3 RAM-ra növelhető memória, valamint az akár 8 meghajtót támogató RX415 Synology bővítőegység által kínált átméretezhetőség rugalmasságot biztosít vállalatának, hogy képes legyen megfelelni a növekvő terhelésnek.

Gyártó
Synology
Meghajtók száma
4 db
Külső csatlakozók
eSata Gigabit LAN USB 3.0
Extrák
2x Gigabit Lan DLNA FTP támogatás HotSwap iTunes szerver

Az olcsó.hu Synology RackStation RS815+ hálózati adattároló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Synology RackStation RS815+ hálózati adattároló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.