Synology RS3614xs+ hálózati adattároló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Rugalmas, teljesítményhez igzított tárolási megoldás A Synology RackStation RS3614xs+ megbízható, kiváló teljesítményű, hálózathoz csatlakoztatható tárolási megoldást biztosít a tel Teljes leírás >

Termékleírás

Rugalmas, teljesítményhez igzított tárolási megoldás

A Synology RackStation RS3614xs+ megbízható, kiváló teljesítményű, hálózathoz csatlakoztatható tárolási megoldást biztosít a teljes körű üzleti alkalmazásokkal rendelkező folyamatos szolgáltatást kereső vállalatok számára. A Synology RackStation RS3614xs+ akár 144 TB-ig bővíthető, egyszerűsíti az adatkezelést, optimalizálja a virtualizációs környezeteket és gyorsan, a telepítéshez és karbantartáshoz szükséges minimális időráfordítással bővíti a tárolókapacitást. A Synology RS3614xs+ eszközhöz 3-éves korlátozott Synology garancia jár.

Ragyogó teljesítmény több mint 3 200 MB/s és 620 000 IOPS1sebességge1
Kiváló titkosítási sebesség AES New Instructions segítségével több mint 3 200 MB/s1
Akár 36 HDD-ig bővíthető Synology RX1214/RX1214RP-vel
SATA III 6 Gb/s interfész támogatás
Duális PCIe nyílások duális 10GbE NIC számára történő támogatása
Könnyű ventillátorcsere és könnyű telepítés az opcionális, csavar nélküli sínkészlettel
VMware®, Citrix®, és Microsoft® Hyper-V® tanúsított
SSD cache technológia növeli a teljesítmény
High Availability és katasztrófa-helyreállítási megoldások
Futtatás Synology DiskStation Manageren (DSM)

Ragyogó teljesítmény

Az RS3614xs+ ragyogó teljesítményt nyújt a maga több mint 3 200 MB/s átviteli sebességével és 620 000 IOPS teljesítményével RAID 5 konfigurációban WLAN segítségével. A fejlett flash technológia segítségével a merevlemezek és az olvasás-optimalizált SSD cache kombinációja hatékonyan növeli az átviteli teljesítményt, miközben minimalizálja a gigabájtonkénti költségeket. Az RS3614xs+ ráadásul beépített SATA III 6 Gb/s támogatással rendelkezik, ami szabadjára engedi a ragyogóan gyors SSD-kben rejlő összes lehetőséget, és erős rendszerterhelés mellett is biztosítja az optimális adatfeldolgozást.

Az alapértelmezett 4 Gigabit port mellett az RS3614xs+ duális PCI Express Gen3 x8 kártyanyílásokkal is rendelkezik, lehetővé téve duális 10 GbE hálózati interfész kártyák (NIC) telepítését a maximális sávszélesség érdekében, és így olyan kiváló teljesítményt nyújt önnek, amit az adat-intenzív alkalmazások elvárnak az ön tárolórendszerétől.

8 GB RAM-mal felszerelve, és akár 32 GB ECC RAM bővítést is támogatva az RS3614xs+ biztosítja az adatok pontosságát, valamint olyan kiváló teljesítményt, ami szilárd alapot biztosít az ön üzlete létfontosságú feladatainak ellátásához.

Gyártó
Synology
Meghajtók száma
12 db
Külső csatlakozók
Gigabit LAN USB 2.0 USB 3.0
Extrák
2x Gigabit Lan FTP támogatás iTunes szerver

Az olcsó.hu Synology RS3614xs+ hálózati adattároló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Synology RS3614xs+ hálózati adattároló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.