Synology RS18016xs+ hálózati adattároló


2.177.690 Ft

Méretezhető, egységesített NAS megoldás magas erőforrásigénnyel rendelkező vállalkozások számára A kiemelkedő sebességet nagy teljesítményű hardverrel egyesítő RS18016xs+ megbízhat Teljes leírás >

Boltok és árak

NAS Synology Rackstation RS18016xs+  

Szállítási ár és információk:
100.000Ft alatti vásárlásnál bruttó 1.500Ft a kiszállítás, felette 990Ft.


Termékleírás

Méretezhető, egységesített NAS megoldás magas erőforrásigénnyel rendelkező vállalkozások számára

A kiemelkedő sebességet nagy teljesítményű hardverrel egyesítő RS18016xs+ megbízható, méretezhető és könnyen kezelhető hálózati tárolási megoldást biztosít azon vállalkozások számára, amelyek teljes körű üzleti alkalmazásokat tartalmazó, folyamatosan elérhető szolgáltatást keresnek.

Gyártó
Synology
Meghajtók száma
12 db
Külső csatlakozók
Gigabit LAN USB 2.0 USB 3.0
Extrák
2x Gigabit Lan DLNA FTP támogatás iTunes szerver Nyomtató szerver

Az olcsó.hu Synology RS18016xs+ hálózati adattároló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Synology RS18016xs+ hálózati adattároló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások