Synology DiskStation DS1815+ hálózati


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Összetett feladatokhoz és titkosításhoz optimalizált, kimagasló teljesítményű NAS A négymagos processzorral és hardveres titkosítómotorral felszerelt, zökkenőmentes szoftverintegráci Teljes leírás >

Termékleírás

.Összetett feladatokhoz és titkosításhoz optimalizált, kimagasló teljesítményű NAS

A négymagos processzorral és hardveres titkosítómotorral felszerelt, zökkenőmentes szoftverintegrációt biztosító DS1815+ egy nagy teljesítményű, nyolc bővítőhelyes NAS kiszolgáló, amely kiemelkedő sebességet és felgyorsított adattitkosítást kínál. A könnyen bővíthető DS1815+ akár 6 GB-nyi DDR3 RAM memóriával is felszerelhető, és akár 108 TB-nyi teljes tárhelykapacitást biztosíthat két Synology DX513 egységgel.

.Négymagos CPU, villámgyors teljesítmény

A DS1815+ négymagos, 2,4 GHz sebességű CPU-val van felszerelve. A 2 GB-nyi, 6 GB-ra bővíthető DDR3 RAM memóriának köszönhetően kiemelkedő teljesítményre képes: több mint 450 MB/mp olvasási és 420 MB/mp írási sebességet kínál. Ennek köszönhetően a DS1815+ különösen alkalmas több feladat egyidejű elvégzésére, egyenletesen magas adatfeldolgozást biztosítva minden csatlakoztatott kliens felé.

.Titkosított adatok gyors átvitele AES-NI hardveres titkosítómotorral

Az adatok titkosítása minden biztonsági házirend elengedhetetlen feltétele. A dedikált hardveres titkosítómotorral felszerelt DS1815+ ideális digitális védelmet biztosít bizalmas fájljainak és mappáinak, adatvesztés nélküli titkosítást garantálva működés közben. A DS1815+ több mint 450 MB/mp olvasási és 190 MB/mp írási sebességet biztosít titkosított adatok átvitelekor.

.Négyes LAN port feladatátviteli és Link Aggregation támogatással

A feladatátviteli és Link Aggregation támogatással rendelkező négy Ethernet porttal felszerelt DS1815+ biztosítja a folyamatos rendelkezésre állást még akkor is, ha a LAN kapcsolat meghibásodik az egyik porton, így csökkentve a költséges szolgáltatásleállás veszélyét. A Link Aggregation az egyszerű hálózati kábelek és portok esetében elérhető sebesség fölé növeli a kapcsolat sebességét.

.Robusztus skálázhatóság 108 TB-ig

Ha növekszik a tárhelyigény, a DS1815+ eszközhöz dedikált DX513 bővítőegységeket csatlakoztathat működés közben2, így minimális erőfeszítéssel növelheti a kapacitást. Amikor két DX513 bővítőegységet csatlakoztat speciálisan tervezett eSATA csatlakozókkal, a teljes tárhely akár 108 TB-ra is növekedhet3.

.Könnyű telepítés, problémamentes karbantartás

A könnyű telepítés és a gyorscserélhető merevlemezek támogatása biztosítja a könnyű karbantartást és a folyamatos rendelkezésre állást még a merevlemezek cseréjekor is. Ezenkívül a DS1815+ passzív hűtőrendszere csökkenti a dedikált processzorhűtő ventilátortól való függést, és minden ponton lecsökkenti a rendszerhiba veszélyét. Ha a rendszer ventilátorhibát észlel, a beépített redundanciamechanizmusok biztosítják a folyamatos működést a csereventilátor beszereléséig.

.Az USB 3.0 és eSATA támogatása biztosítja a külső tárolókra történő gyors adatátvitelt

A DS1815+ USB 3.0 és eSATA portokkal egyaránt rendelkezik, amelyeken keresztül külső tárolóeszközök széles választéka csatlakoztatható, miközben biztosítják a gyors és hatékony fájlátvitelt. Az USB 3.0 támogatással rendelkező eszköz akár 5 Gbps átviteli sebességet nyújthat, azaz 10-szer gyorsabb lehet, mint az USB 2.0, így rövidebb idő alatt, kevesebb energiafogyasztással továbbítja az adatokat külső merevlemezekre.

.DiskStation Manager – egy díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.

.Zökkenőmentes tárolási megoldás virtualizációs környezetekbe

A DS1815+ zökkenőmentes tárolási megoldásokat kínál virtualizációs környezetek számára, mint például a VMware, a Citrix vagy a Microsoft Hyper-V. A VMware vSphere® 5 és VAAI integrációval rendelkező DS1815+ segít tehermentesíteni a rendszert a tárolási műveletek végrehajtásakor és optimalizálni a VMware környezetek számítási teljesítményét. A Windows ODX támogatásnak köszönhetően nő az adatkezelés sebessége, mivel a rendszer mentesül az adatátvitelhez szükséges terheléstől. Emellett az iSCSI lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások számára a tárhely adatközpontokba való rendezését, miközben az üzemeltető számítógépeken fenntartja a helyileg csatlakoztatott lemezek illúzióját.

.Zökkenőmentesen illeszkedik az üzleti környezetekbe

A Windows AD, LDAP és Domain Trust támogatással rendelkező DS1815+ zökkenőmentessé teszi a fiókok integrációját. A Felhasználói kezdőlap szolgáltatással minden felhasználói fiókhoz automatikusan létrehozhat egy „home” mappát, amellyel minimálisra csökkentheti a rendszergazda munkáját, megszabadítva annak terhétől, hogy minden egyes fiókhoz külön kelljen létrehoznia a „home” mappákat. A DS1815+ eszközön elérhető Windows ACL támogatás lehetővé teszi a rendszergazdák számára a hozzáférési vezérlők finomhangolását és a DS1815+ eszközön tárolt fájlokhoz és mappákhoz rendelt jogosultságok megadását, az ismerős Windows felhasználói felületen keresztül. A legnagyobb protokollokkal kompatibilis DS1815+ kiiktathatja a kiszolgáló beállításával kapcsolatos globális költségeket és fokozhatja a rendszergazdák munkájának hatékonyságát.

.Optimalizálja a tároláskezelést

A Synology Tároláskezelőjével a DS1815+ lehetővé teszi a tárhelyek rugalmas telepítését és használatát. A Synology Hybrid RAID (SHR) szolgáltatással optimalizálhatja a RAID konfigurációt, és redundáns adatvédelmet biztosíthat. Az egyéb szolgáltatások, például az egyetlen RAID-on található több kötet és a Global Hot Spare szintén jelentősen hozzájárulnak a kezelés hatékonyságának növeléséhez, és bármilyen típusú telepítéshez megfelelnek.

.Synology Központi kezelőrendszer (CMS)

Az olyan vállalatoknál, amelyek egynél több Synology NAS szerverrel rendelkeznek, a rugalmas és kényelmes CMS segítségével az összes egységet egyetlen belépési pontról kezelheti az IT rendszergazda. Egy egyszerű interfészen keresztül világos áttekintést kaphat az erőforrás-fogyasztásról és a naplókról, ami segíti önt abban, hogy bármilyen problémát azonnal azonosítson. A csoportos házirendek beállításával a Központi kezelőrendszer még többet segíthet a napi feladataiban. Amint egy NAS csoporthoz csatlakozik, automatikusan alkalmazni fogja annak szabályait külön konfigurálás nélkül.

.Minden az egyben kiszolgáló

A DS1815+ több hálózati hardvert helyettesít egy időben, és multifunkciós kiszolgálóként használható. A Directory Server LDAP-szolgáltatást biztosít, miközben a DNS és DHCP csomagok lehetővé teszik egy tartománynév-kiszolgáló üzemeltetését és az IP-címek automatikus hozzárendelését, külön költségek nélkül. Egyetlen DS1815+ eszközzel többet vihet véghez, mint gondolná. Például akár 30 webhelyet is üzemeltethet a Web Station használatával, biztosíthatja az irodai környezetek védelmét a Surveillance Station-nel, saját levelezési tartományt hozhat létre levelek küldéséhez és fogadásához a Mail Station-nel, megoszthatja a nyomtatókat a Printer Server-rel, a DS1815+ eszközt VPN-kiszolgálóként használhatja a vállalati erőforrások távoli elérése céljából, és így tovább. A DS1815+ segít előnybe kerülni a konkurenciával szemben.

.Biztosítja az üzletmenet folytonosságát

A szakadatlan rendelkezésre állás minden vállalkozás központi törekvése. A DS1815+ eszközön alkalmazott Synology High Availability (SHA) technológia egyetlen fürtbe gyűjti egy aktív és egy passzív kiszolgáló teljesítményét, amelyek közül az utóbbi mindig az első állapotát tükrözi. A Heartbeat jelzésrendszer figyeli a két kiszolgáló közötti kapcsolat állapotát. Az elsődleges kiszolgáló váratlan leállása esetén a passzív kiszolgáló azonnal átveszi a feladatokat. Emellett a többszörös LAN porttal ellátott DS1815+ a redundanciát is csökkenti váratlan hálózati meghibásodások esetén.

*További információkért olvassa el a Synology HA White Paper c. dokumentumot.

.Hatékony biztonsági mentési megoldás

A Synology DS1815+ centralizált biztonsági mentési célhelyként is használható. A PC-felhasználók biztonsági mentést készíthetnek adataikról a DS1815+ eszközre a Windows biztonsági mentés használatával, a MAC OS X felhasználók pedig élvezhetik a natív Apple® Time Machine-integrációt. Ezenkívül a DS1815+ eszközén tárolt adatokról és alkalmazásokról biztonsági másolatot készíthet más DiskStation-ökre, rsync-kiszolgálókra, külső meghajtókra vagy akár az Amazon® S3 és Glacier felhőszolgáltatásokba. A Biztonsági mentés és replikáció szolgáltatással bármely korábbi időpontra visszaállíthatja a kiszolgálót, és ütemezheti a biztonsági mentéseket, miközben minimalizálja a tárhelyhasználatot és a feldolgozási időt azáltal, hogy kizárólag a verziók között módosított adattömböket menti. A Cloud Station használatával a PC-n található fájlokról biztonsági másolatot készíthet a DS1815+ eszközre. Minden módosításkor, amit a fájlokon hajt végre, a rendszer automatikusan menti azokat a DS1815+ eszközre.

.Fokozza az üzleti termelékenységet a felhőszolgáltatásokkal

Az átfogó felhőszolgáltatásokkal rendelkező DS1815+ eszközön gyorsan és könnyen létrehozhatja a saját felhőjét. A Cloud Station tökéletes választás a fájlok különböző eszközök közötti szinkronizálására, mialatt a fontos adatok fokozott védelmet élvezhetnek. A fájlokat offline üzemmódban is szerkesztheti, majd később szinkronizálhatja a Cloud Station alkalmazásba, ahol akár 32 különböző verzió tárolásával megakadályozhatja a fájl felülírását. A DS cloud mobilalkalmazással a fájlok összes módosítását automatikusan szinkronizálhatja az okostelefonokra és táblagépekre. A több helyszínen elhelyezkedő vállalatok kétutas szinkronizációt alkalmazhatnak különböző DiskStation-ök között, biztosítva a különböző helyeken foglalkoztatott alkalmazottak számára az információk valós időben történő megosztását. A rendszergazdák testre szabhatják a szinkronizációs szabályokat, például letilthatják a nagy méretű fájlok szinkronizálását a sávszélesség optimális kihasználása érdekében.

.Védje meg adatait

A DS1815+ a megosztás szintjén AES 256 bites titkosítást biztosít a jogosulatlan hozzáférések megakadályozására. Miután létrehozott és titkosított egy megosztott mappát, a titkosítási kulcs nélkül mások akkor sem tudják felhasználni a titkosított adatokat, ha kiveszik a merevlemezeket a DS1815+ eszközből, és a saját eszközükön telepítik azokat. A kétlépéses ellenőrzés fokozott védelmet biztosít, mivel a mobileszközére küldött hat számjegyű, egyedi hozzáférési kód nélkül a rendszer nem engedélyezi a belépést. Ezenkívül a DS1815+ egyéb biztonsági bővítéseket is kínál, mint például a blokkolt, illetve engedélyezett IP-címek listázása, víruskereső csomagok, tűzfal és a DoS-támadások megelőzésére szolgáló funkció. Ezek a fejlesztések biztosítják a DSM környezet védelmét.

Gyártó
Synology
Meghajtók száma
8 db
Külső csatlakozók
eSata Gigabit LAN USB 3.0
Extrák
2x Gigabit Lan DLNA FTP támogatás iTunes szerver Nyomtató szerver

Az olcsó.hu Synology DiskStation DS1815+ hálózati adattároló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Synology DiskStation DS1815+ hálózati adattároló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.