Synology DS715 hálózati adattároló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Bámulatos sebesség és jövőbeli skálázhatóság A DS715 bővíthető NAS kiszolgáló, amely négymagos processzora és hardveres titkosítómotorja révén magas teljesítményt szavatol a kisv Teljes leírás >

Termékleírás

Bámulatos sebesség és jövőbeli skálázhatóság

A DS715 bővíthető NAS kiszolgáló, amely négymagos processzora és hardveres titkosítómotorja révén magas teljesítményt szavatol a kisvállalkozások növekvő igényeket támasztó munkacsoportjai számára. A feladatátadást és Link Aggregation technológiát támogató kettős LAN portok, valamint a High Availability támogatása révén a DS715 megbízható tárolási megoldásként gondoskodik értékes adatainak a védelméről.

Négymagos CPU a magas teljesítmény érdekében

Az 1,4 GHz-es négymagos processzorral és 2 GB RAM-mal szerelt DS715 magabiztos teljesítménnyel szolgál, olvasási sebessége meghaladja a 216,1 MB/mp értéket, míg írási sebessége a 142,5 MB/mp értéket1 RAID 1 konfiguráció esetén Windows környezetben.

Hardveres titkosítómotor

Az adatok titkosítása minden biztonsági házirend elengedhetetlen feltétele. A dedikált hardveres titkosítómotorral felszerelt DS715 ideális digitális védelmet biztosít bizalmas fájljainak és mappáinak, adatvesztés nélküli titkosítást garantálva működés közben. A DS715 több mint 205,58 MB/mp olvasási és 77,62 MB/mp írási sebességet biztosít titkosított adatok átvitelekor.

Kettős LAN feladatátviteli és Link Aggregation támogatással

A DS715 fel van szerelve két, Gigabites LAN porttal, továbbá feladatátviteli és Link Aggregation funkciókkal rendelkezik, ezáltal biztosítva a folyamatos hálózati szolgáltatást, abban az esetben, ha az egyik LAN csatlakozó meghibásodik, és megnöveli a csatlakozás sebességét az egyetlen kábel vagy port által nyújtott csatlakozási sebességi határokon túl. Az Adaptive Load Balancing támogatásával a DS715 lehetővé teszi, hogy a feladatátvétel és a terheléselosztás előnyeiből részesüljön drága átkapcsoló beszerzése nélkül. Az aktív-készenlét, a dinamikus 802.3ad és a kiegyensúlyozott XOR szintén támogatottak.

Robusztus méretezhetőség 7 meghajtóig

Ha növekszik a tárhelyigény, a DS715 eszközhöz dedikált DX513 bővítőegységet csatlakoztathat működés közben, így minimális erőfeszítéssel növelheti menet közben a kapacitást. A külön e célra tervezett zárszerkezetekkel, eSATA kábelen keresztül csatlakoztatott bővítőegységgel akár 56 TB tárhelykapacitás érhető el.

Robusztus NVR kiszolgáló környezet monitorozásához

A DS715 robusztus kialakítású NVR kiszolgáló, amely akár 30 IP kamera (900 FPS @ 720p) telepítését teszi lehetővé. A Surveillance Stationt támogató DS715 kiszolgáló révén a kis- és középvállalkozások számára lehetővé válik az IP kamerák kezelésének a központosítása, az ajtómonitorozás integrálása, miközben szavatolható a környezet biztonsága videó-adatfolyam valós idejű megjelenítésével, események rögzítésével, illetve pillanatképek készítésével számítógépen vagy mobilkészüléken.

DiskStation Manager – egy díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.

Zökkenőmentesen illeszkedik az üzleti környezetekbe

A Windows AD, LDAP és Domain Trust támogatással rendelkező DS715 zökkenőmentessé teszi a fiókok integrációját. A Felhasználói kezdőlap szolgáltatással minden felhasználói fiókhoz automatikusan létrehozhat egy „home” mappát, amellyel minimálisra csökkentheti a rendszergazda munkáját, megszabadítva annak terhétől, hogy minden egyes fiókhoz külön kelljen létrehoznia a „home” mappákat. A DS715 eszközön elérhető Windows ACL támogatás lehetővé teszi a rendszergazdák számára a hozzáférési vezérlők finomhangolását és a DS715 eszközön tárolt fájlokhoz és mappákhoz rendelt jogosultságok megadását, az ismerős Windows felhasználói felületen keresztül. A legnagyobb protokollokkal kompatibilis DS715 kiiktathatja a kiszolgáló beállításával kapcsolatos globális költségeket és fokozhatja a rendszergazdák munkájának hatékonyságát.

Optimalizálja a tároláskezelést

A Synology Tároláskezelőjével a DS715 lehetővé teszi a tárhelyek rugalmas telepítését és használatát. A Synology Hybrid RAID (SHR) szolgáltatással optimalizálhatja a RAID konfigurációt, és redundáns adatvédelmet biztosíthat. Az egyéb szolgáltatások, például az egyetlen RAID-on található több kötet és a Global Hot Spare szintén jelentősen hozzájárulnak a kezelés hatékonyságának növeléséhez, és bármilyen típusú telepítéshez megfelelnek.

Synology Központi kezelőrendszer (CMS)

Az olyan vállalatoknál, amelyek egynél több Synology NAS szerverrel rendelkeznek, a rugalmas és kényelmes CMS segítségével az összes egységet egyetlen belépési pontról kezelheti az IT rendszergazda. Egy egyszerű interfészen keresztül világos áttekintést kaphat az erőforrás-fogyasztásról és a naplókról, ami segíti önt abban, hogy bármilyen problémát azonnal azonosítson. A csoportos házirendek beállításával a Központi kezelőrendszer még többet segíthet a napi feladataiban. Amint egy NAS csoporthoz csatlakozik, automatikusan alkalmazni fogja annak szabályait külön konfigurálás nélkül.

A legtöbb platformmal kompatibilis megosztás

Élvezze a zökkenőmentes fájlmegosztás előnyeit Windows®, Mac® és Linux® platformokon keresztül a DS715 átfogó hálózatiprotokoll-támogatásával, beleértve az FTP, SMB2, AFP, NFS és WebDAV támogatását. A Windows AD és LDAP integrációval a DS715 könnyűszerrel beilleszkedik bármilyen meglévő hálózati környezetbe, anélkül, hogy a rendszergazdák külön belépési adatokat kellene tároljanak. Az AFP, CIFS, File Station és WebDAV kliensen támogatott szemétkosár szolgáltatás segítségével a hiányzó fájlok problémája is megoldódik. A megosztott mappákból törölt fájlok automatikusan átkerülnek a Lomtárba.

Hatékony biztonsági mentési megoldás

A Synology DS715 centralizált biztonsági mentési célhelyként is használható. Akár Windows, akár Mac rendszert használ, a Cloud Station segítségével számítógépéről mindenről biztonsági másolatot készíthet közvetlenül a Synology NAS szerverre. A fájlok minden egyes felhasználói módosításakor a rendszer automatikusan menti azokat a DS715 eszközre. A Mac felhasználókat továbbá natív Apple® Time Machine támogatás is segíti. A DS715 eszközön tárolt adatairól biztonsági mentést készíthet egy másik DiskStation eszközre, rsync kiszolgálókra, külső meghajtóra vagy akár az Amazon® S3, a Glacier felhőszolgáltatásra vagy a Microsoft Azure, az SFR és a hicloud szolgáltatásokra. A Biztonsági mentés és replikáció szolgáltatással bármely korábbi időpontra visszaállíthatja a kiszolgálót, és ütemezheti a biztonsági mentéseket, miközben minimalizálja a tárhelyhasználatot és a feldolgozási időt azáltal, hogy kizárólag a verziók között módosított adattömböket menti.

Minden az egyben kiszolgáló

Egyetlen DS715 eszközzel számos feladat kivitelezhető. A DS715 multifunkciós kiszolgálóként segít előnybe kerülni a konkurenciával szemben. A Directory Server LDAP-szolgáltatást biztosít, miközben a DNS és DHCP csomagok lehetővé teszik egy tartománynév-kiszolgáló üzemeltetését és az IP-címek automatikus hozzárendelését, külön költségek nélkül. A Synology Proxy Server segítségével szabályozhatja a tartalom-hozzáférést, valamint nyomon követheti, hogy ki melyik webhelyhez fér hozzá, miközben sávszélességet takarít meg. Akár 30 webhelyet is üzemeltethet a Web Station használatával, biztosíthatja az irodai környezetek védelmét a Surveillance Station révén, saját levelezési tartományt hozhat létre levelek küldéséhez és fogadásához a Mail Station segítségével, megoszthatja a nyomtatókat a Printer Server által, a DS715 eszközt VPN-kiszolgálóként használhatja a vállalati erőforrások távoli elérése céljából, és így tovább.

Biztosítja az üzletmenet folytonosságát

A szakadatlan rendelkezésre állás minden vállalkozás központi törekvése. A DS715 eszközön alkalmazott Synology High Availability (SHA) technológia egyetlen fürtbe gyűjti egy aktív és egy passzív kiszolgáló teljesítményét, amelyek közül az utóbbi mindig az első állapotát tükrözi. A Heartbeat jelzésrendszer figyeli a két kiszolgáló közötti kapcsolat állapotát. Az elsődleges kiszolgáló váratlan leállása esetén a passzív kiszolgáló azonnal átveszi a feladatokat. Emellett a többszörös LAN porttal ellátott DS715 a redundanciát is csökkenti váratlan hálózati meghibásodások esetén.

Fokozza az üzleti termelékenységet a felhőszolgáltatásokkal

Az átfogó felhőszolgáltatásokkal rendelkező DS715 eszközön gyorsan és könnyen létrehozhatja a saját magánfelhőjét. A Cloud Station tökéletes csomagot kínál a fájlok szinkronizálására különböző eszközök között. A fájlokat offline üzemmódban is szerkesztheti, majd később szinkronizálhatja a Cloud Station alkalmazásba, ahol akár 32 különböző verzió tárolható, így lehetővé teszi egy fájl előző változatának visszaállítását vagy törölt fájlok visszanyerését. A DS cloud mobilalkalmazással a fájlok összes módosítását automatikusan szinkronizálhatja okostelefonokra és táblagépekre. A több helyszínen elhelyezkedő vállalatok kétutas szinkronizációt alkalmazhatnak különböző DiskStation eszközök között, biztosítva a különböző helyeken foglalkoztatott alkalmazottak számára az információk valós időben történő megosztását. Az IT rendszergazdák kijelölhetik manuálisan vagy fájlformátum és méret alapján automatikusan az egyes mappákat, amelyeket szinkronizálni kívánnak különböző eszközökre. A DSM szoftverben végrehajtható titkosításnak köszönhetően csak az férhet hozzá a Cloud Station alkalmazásba szinkronizált mappákhoz, aki rendelkezik a magán kulccsal.

Védje meg adatait

A DS715 fejlett biztonsági szolgáltatásokkal nyújt védelmet a potenciális biztonsági hibák ellen. A Security Advisor elemzi a hálózati és rendszerbeállításokat, valamint a jelszavak erősségét, és eltávolít bármely rosszindulatú programot. Az AppArmor megakadályozza, hogy rosszindulatú programok engedély nélkül hozzáférjenek a rendszererőforrásokhoz. Személyre szabhatja a bizalmi szintet a csomagkezelési központban, hogy megakadályozza a nem megbízható forrásokból származó csomagok telepítését, és hogy megvédje a NAS eszközét az ismeretlen vagy illetéktelenül módosított fájloktól. Ezenkívül a DS715 egyéb biztonsági bővítéseket is kínál, mint például AES titkosítást, kétlépéses ellenőrzést, blokkolt, illetve engedélyezett IP-címek listázását, víruskereső csomagokat, tűzfalat és a DoS-támadások megelőzésére szolgáló funkciót.

Környezetbarát NAS kiszolgáló

Minden Synology NAS az energiahatékonyságot szem előtt tartva lett megtervezve. A DS715 fogyasztása mindössze 9.37W HDD-hibernálás alatt és 21.37W hozzáférési üzemmódban. A Wake on LAN/WAN (LAN/WAN ébresztés) támogatás és a tápfeszültség ütemezett be-/kikapcsolása tovább csökkentheti az energiafogyasztást és a működtetés költségeit. A Synology elismeri globális felelősségét, így minden terméke RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből épül, a csomagolás pedig újrahasznosítható anyagokkal történik.

Gyártó
Synology
Meghajtók száma
2 db
Külső csatlakozók
eSata Gigabit LAN USB 3.0
Extrák
2x Gigabit Lan DLNA FTP támogatás iTunes szerver Nyomtató szerver

Az olcsó.hu Synology DS715 hálózati adattároló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Synology DS715 hálózati adattároló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.