Synology DS415play hálózati adattároló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Egy kétmagos, 1,6 GHz-es Intel Atom köré épült a NAS, amely 1 GB RAM-ot használ. Ilyen erős hardverre általában nincs szükség otthoni/kis irodai környezetben, mert nehéz kihasználni. Ha az Teljes leírás >

Termékleírás

Egy kétmagos, 1,6 GHz-es Intel Atom köré épült a NAS, amely 1 GB RAM-ot használ. Ilyen erős hardverre általában nincs szükség otthoni/kis irodai környezetben, mert nehéz kihasználni. Ha azonban olyan elvárásunk van a NAS-on futó médiaszerver felé, hogy képes legyen pl. fullHD videóinkat valós időben 720p-re, vagy akár kisebb felbontásra átkonvertálni, hogy azt akár interneten keresztül, esetleg mobil lejátszónk (telefon, tablet) számára is feldolgozható formában továbbítani lehessen, akkor szükségünk lesz az „Atomenergiára”. A DS415play képes mindkét féle transzkódolásra, amire a legerősebb Synology-k is, sőt (részletesen lásd ITT)!

Természetesen olyan számításigényes egyéb műveletek is profitálnak az erős processzorból és átlagon felüli méretű memóriából, mint pl. a Photo Station nézőkép-generálása, vagy videókonvertálása. Így elsősorban azoknak javasoljuk, akik igen intenzíven használnák multimédiás feladatokra, de főleg videó streamelésére olyan lejátszók felé, melyek nem képesek feldolgozni a komolyabb felbontású és bitsebességű film- és hangadatokat, vagy lejátszáskor nincs ehhez elegendő sávszélesség (pl. interneten keresztül).

Gigabites hálózaton keresztüli átviteli sebességek (gyári mérés SMB-n, 5 GB-os fájl mozgatása során):


olvasási sebesség: 112,45 MByte/másodperc,

írási sebesség: 101,21 MByte/másodperc.


Bár a 4 lemezfióknak és a már kapható 6 TB-os lemezeknek köszönhetően még RAID5-ös lemeztömbben is létrehozhatunk akár 18 TB-os szabad kapacitást, a processzor max. 16 TB-os fájlrendszereket képes kezelni. Tehát egy kötet maximális mérete 16 TB lehet, ennél nagyobb kapacitást csak több kötet létrehozásával tudunk kihasználni.

A DS415play egyéb fontos paraméterei, funkciói:


Áramfogyasztás: működés/készenlét: 41,95/17,3 watt

IP-kamerák max. száma: 15 (450 fps 1280×800-as, 150 fps 1920×1080-as, 100 fps 2048×1536-os és 80 fps 2591×1944 pixeles H.264 stream esetén)

Egyidejű letöltések (Download Station) max. száma: 50

Egyidejű kapcsolatok (SMB/AFP/NFS/FTP) max. száma: 256

Méretek: 203×165×233,2 mm

Ventillátor zajszintje: 20 dB(A)

Gyártó
Synology
Meghajtók száma
4 db
Külső csatlakozók
Gigabit LAN USB 2.0 USB 3.0
Extrák
BitTorrent kliens DLNA FTP támogatás iTunes szerver Nyomtató szerver

Az olcsó.hu Synology DS415play hálózati adattároló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Synology DS415play hálózati adattároló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.