Synology DS414slim hálózati adattároló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Synology® DiskStation DS414slim úgy került megtervezésre, hogy a minimális hely elfoglalásával a lehető legnagyobb örömöt és biztonságot nyújtsa. Kompakt háza fel van szerelve a Synology Teljes leírás >

Termékleírás

Synology® DiskStation DS414slim úgy került megtervezésre, hogy a minimális hely elfoglalásával a lehető legnagyobb örömöt és biztonságot nyújtsa. Kompakt háza fel van szerelve a Synology DiskStation Manager teljes körű funkcióival: multimédiás szórakoztatással, platformok közti megosztással, átfogó biztonsági mentési megoldásokkal - és még sok minden mással.

- 2,5”-os HDD-hez/SSD-hez tervezett kis helyigényű NAS
- A lebegőpontos egységgel rendelkező CPU jelentősen növeli a munka hatékonyságát
- Kettős LAN feladatátvétellel és Link Aggregation támogatással
- Több mint 110,91 MB/s olvasás, több mint 54,53 MB/s írás
- Energiahatékony, könnyen cserélhető ventillátorú dizájn
- Futtatás DiskStation Manageren

Gyártó
Synology
Meghajtók száma
4 db
Külső csatlakozók
Gigabit LAN USB 3.0
Extrák
2x Gigabit Lan DLNA FTP támogatás iTunes szerver

Az olcsó.hu Synology DS414slim hálózati adattároló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Synology DS414slim hálózati adattároló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.