Synology DS414j hálózati adattároló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A 2014-es modellév belépő szintű 4-lemezes DiskStation-je a DS414j már 2magos 1,2Ghz-es CPU-t, és 512 MB RAM-ot (most már DDR3-asat) tartalmaz. Ezek a paraméterek már több, mint elegedő telje Teljes leírás >

Termékleírás

A 2014-es modellév belépő szintű 4-lemezes DiskStation-je a DS414j már 2magos 1,2Ghz-es CPU-t, és 512 MB RAM-ot (most már DDR3-asat) tartalmaz. Ezek a paraméterek már több, mint elegedő teljesítményt garantálnak otthoni és kisebb irodai felhasználáshoz.

Gyártó
Synology
Meghajtók száma
4 db
Külső csatlakozók
Gigabit LAN USB 2.0 USB 3.0
Extrák
BitTorrent kliens DLNA FTP támogatás iTunes szerver Nyomtató szerver

Az olcsó.hu Synology DS414j hálózati adattároló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Synology DS414j hálózati adattároló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.