Synology DS216 hálózati adattároló


90.742 Ft

Lebegőpontos egységgel ellátott kétmagos CPU a fokozott termelékenység érdekében A DS216 kiemelkedő adatolvasási/-írási teljesítménnyel rendelkezik, hiszen az átlagos olvasási és írá Teljes leírás >

Boltok és árak

Synology NAS DS216 (2 HDD) HU (DS216) NAS hálózati adattár  

Szállítási ár és információk:
800+ Áfa Budapest, 2000+Áfa vidék, 800+Áfa az ország 229 pontján Pick Pack pont átvevóhelyen.


Termékleírás

Lebegőpontos egységgel ellátott kétmagos CPU a fokozott termelékenység érdekében

A DS216 kiemelkedő adatolvasási/-írási teljesítménnyel rendelkezik, hiszen az átlagos olvasási és írási sebességek meghaladják a 111 MB/másodperc értéket RAID 1 konfigurációban Windows környezetben. A beépített lebegőpontos egység fokozza a fő processzor általános teljesítményét, és felgyorsítja a miniatűrök létrehozását nagy mennyiségű fénykép vagy videó feltöltésekor.

A hardveres titkosítómotor fokozza a fájlátviteli sebességet

A DS216 titkosítómotorja mentesíti a fő processzort a titkosítással járó számítások terhétől. Így felszabadítja a processzor teljesítményét fontosabb feladatok számára. A DS214 jelölésű elődjéhez képest a DS216 50%-kal nagyobb olvasási sebességgel szolgál titkosított adatok esetén, titkosított adatok írásakor pedig még nagyobb, 110%-os gyorsulás tapasztalható.

Könnyű telepítés, problémamentes karbantartás

A gyorscserélhető meghajtótálcák támogatása és a könnyű telepítés biztosítja a könnyű karbantartást és a folyamatos rendelkezésre állást még a merevlemezek cseréjekor is. Valamint az egyszerű adatátvitel érdekében a DS216 előlapján megtalálható egy USB-másolás gomb.

Az USB 3.0 támogatása biztosítja a külső tárolókra történő gyors adatátvitelt

A DS216 USB 3.0 támogatással is rendelkezik, így külső tárolóeszközök széles választéka csatlakoztatható a gyors és hatékony fájlátvitelhez. Az USB 3.0 támogatás akár 5 Gbps átviteli sebességet nyújthat, azaz akár 10-szer gyorsabb lehet, mint az USB 2.0, így rövidebb idő alatt, kevesebb energiafogyasztással továbbítja az adatokat külső merevlemezekre.

Praktikus, négy fokozatban állítható fényerő az előlapi LED-ekhez

A módosítható fényerejű LED jelzőfényekkel szerelt DS216 egység előlapi LED-jei megfelelő fényerőre állíthatók és időzíthetők a négy fokozatnak köszönhetően, így a környezeti viszonyok függvényében határozhatja meg az előlapi LED-ek fényerejét.

DiskStation Manager – egy díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját. További információk

Minden az egyben kiszolgáló

Egyetlen DS216 eszközzel számos feladat kivitelezhető. A DS216 multifunkciós kiszolgálóként segít előnybe kerülni a konkurenciával szemben. A Directory Server LDAP-szolgáltatást biztosít, miközben a DNS és DHCP csomagok lehetővé teszik egy tartománynév-kiszolgáló üzemeltetését és az IP-címek automatikus hozzárendelését, külön költségek nélkül. A Synology Proxy Server segítségével szabályozhatja a tartalom-hozzáférést, valamint nyomon követheti, hogy ki melyik webhelyhez fér hozzá, miközben sávszélességet takarít meg. Akár 30 webhelyet is üzemeltethet a Web Station használatával, biztosíthatja az irodai környezetek védelmét a Surveillance Station révén, saját levelezési tartományt hozhat létre levelek küldéséhez és fogadásához a Mail Station segítségével, megoszthatja a nyomtatókat a Printer Server által, a DS216 eszközt VPN-kiszolgálóként használhatja a vállalati erőforrások távoli elérése céljából, és így tovább.

Gyártó
Synology
Meghajtók száma
2 db
Külső csatlakozók
Gigabit LAN USB 2.0 USB 3.0
Extrák
DLNA FTP támogatás iTunes szerver Nyomtató szerver

Az olcsó.hu Synology DS216 hálózati adattároló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Synology DS216 hálózati adattároló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások