Synology DS215J hálózati adattároló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Kis költségvetés, nagy lehetőségek Az otthoni és magánfelhasználók számára készült DS215j NAS szerver 2 bővítőhellyel és kétmagos CPU-val rendelkezik, valamint gazdag funkciókészl Teljes leírás >

Termékleírás

.Kis költségvetés, nagy lehetőségek

Az otthoni és magánfelhasználók számára készült DS215j NAS szerver 2 bővítőhellyel és kétmagos CPU-val rendelkezik, valamint gazdag funkciókészlettel szolgál. Segítségével költséghatékonyan megvalósítható az egyszerű adatmegosztás és biztonsági mentés, multimédiás adatfolyam szolgáltatás és felhőszolgáltatással való szinkronizálás. Ideális kiindulási pontot jelent magánfelhőjéhez.

.Kétmagos CPU biztosítja a magánfelhő szerver gyorsaságát

A kétmagos processzornak köszönhetően a DS215j átlagos olvasási sebessége meghaladja a 111 MB/mp értéket, míg átlagos írási sebessége a 87 MB/mp értéket, amely 19,4%-os sebességnövekedést jelent elődjéhez képest. Segítségével gyorsabbá válik az adatátvitel, biztonsági mentés, valamint zökkenőmentesebbé a felhővel való szinkronizálás.

.A beépített lebegőpontos egység segíti a multimédiás tartalmak feldolgozását

A DS215j optimális multimédiás élményről gondoskodik az otthoni felhasználók számára. A beépített lebegőpontos egység révén a DS215j felgyorsítja a miniatűrök létrehozásának folyamatát, így javítja a fényképek megtekintésének élményét, valamint az audiosávokat átkódolja MP3 formátumba, így csökkenti az adatfolyam által igényelt sávszélességet.

.A szupergyors USB 3.0 felgyorsítja az átviteli sebességeket

A DS215j USB 3.0 portokkal is rendelkezik, amelyeken keresztül külső tárolóeszközök széles választéka csatlakoztatható, miközben biztosítják a gyors és hatékony fájlátvitelt. Az USB 3.0 támogatással rendelkező eszköz akár 5 Gbps átviteli sebességet nyújthat, azaz 10-szer gyorsabb lehet, mint az USB 2.0, így rövidebb idő alatt, kevesebb energiafogyasztással továbbítja az adatokat külső merevlemezekre.

.DiskStation Manager – egy díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.

.Vigye magával mindenhova a fájljait a felhőszolgáltatással

A DS215j átfogó felhőszolgáltatást biztosít. A Cloud Station lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását a DiskStation-ök és különböző eszközök között, beleértve a Windows PC, Mac, Linux, iOS és Android rendszerű, illetve Windows mobileszközöket, míg a kétutas szinkronizáció lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását különböző DiskStation-ök között. Még a Google Drive, Dropbox, Baidu és DiskStation között is szinkronizálhatja a fájlokat a nagyobb tárolási rugalmasságot és biztosabban megelőzött adatvesztést kínáló hibrid felhőkkel.

.Többféleképpen készíthet biztonsági mentést az adatairól

Nem kell aggódnia az adatvesztés miatt A DS215j tökéletes céleszköz az adatainak biztonsági mentésére, mivel Windows rendszerben támogatja a Windows biztonsági mentési szolgáltatást, Mac rendszerben pedig a natív Time Machine alkalmazást. Kiválaszthatja, hogy a biztonsági mentés egy helyi merevlemezre vagy USB tárolóeszközre történjen-e. Ezenkívül a Biztonsági mentés és replikáció szolgáltatással bármely korábbi időpontra visszaállíthatja a kiszolgálót, és ütemezheti a biztonsági mentéseket, miközben minimalizálja a tárhelyhasználatot és a feldolgozási időt azáltal, hogy kizárólag a verziók között módosított adattömböket menti.

Gyártó
Synology
Meghajtók száma
2 db
Külső csatlakozók
Gigabit LAN USB 2.0 USB 3.0
Extrák
DLNA FTP támogatás iTunes szerver Nyomtató szerver

Az olcsó.hu Synology DS215J hálózati adattároló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Synology DS215J hálózati adattároló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.