Synology DS214se hálózati adattároló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Synology® DiskStation DS214se egy szolgáltatásokban gazdag de költséghatékony, 2-rekeszes NAS elsősorban otthoni felhasználásra. Az átlag felhasználó számára elegendő teljesítményű, Teljes leírás >

Termékleírás

A Synology® DiskStation DS214se egy szolgáltatásokban gazdag de költséghatékony, 2-rekeszes NAS elsősorban otthoni felhasználásra.

Az átlag felhasználó számára elegendő teljesítményű, lebegőpontos 800 Mhz-es NAS 256 MB RAM memóriával. Gigabites hálózaton 100 MB is olvasható róla másodpercenként, de az írási sebesség is 60 MB körül jár! Öt IP-kamerát is képes kezelni, és egyidőben 64 kapcsolódó számítógépet, médialejátszót is kiszolgálhat.

Gyártó
Synology
Meghajtók száma
2 db
Külső csatlakozók
Gigabit LAN USB 2.0
Extrák
BitTorrent kliens DLNA FTP támogatás iTunes szerver Nyomtató szerver

Az olcsó.hu Synology DS214se hálózati adattároló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Synology DS214se hálózati adattároló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.