Synology DS2015xs hálózati adattároló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A vadonatúj négymagos CPU-val és a 8 GB-ig bővíthető RAM memóriával (gyárilag 4 GB) a DS2015xs 1930.18 MB/mp fölötti átvitelt és 59 180 IOPS értéket meghaladó adatfeldolgozási sebesség Teljes leírás >

Termékleírás

A vadonatúj négymagos CPU-val és a 8 GB-ig bővíthető RAM memóriával (gyárilag 4 GB) a DS2015xs 1930.18 MB/mp fölötti átvitelt és 59 180 IOPS értéket meghaladó adatfeldolgozási sebességet biztosít.1 A kimagasló teljesítmény egyszerűen páratlan saját árkategórián belül a versenytársakhoz képest, és ennek köszönhetően a DS2015xs képes az üzletmenet szempontjából kritikus fontosságú szolgáltatások felől érkező jelentős mennyiségű adatfeldolgozási kérelemnek eleget tenni.

Beépített 10 GbE SFP+ LAN portok és SATA III 6 Gb/mp támogatás

A DS2015xs két beépített 10 GbE SFP+ porttal és két 1 GbE RJ-45 porttal rendelkezik, így a hatékonyságot előtérbe helyező kis- és középvállalatok töredékáron élvezhetik a villámgyors hálózati kapcsolatok összes előnyét. A Link Aggregation támogatás révén maximalizált sávszélesség lehetővé teszi az összetett többfeladatos helyzetek problémamentes kezelését, így a szerver képes számos alkalmazást párhuzamosan futtatni a virtualizált környezetben. A natív SATA III 6 Gb/mp támogatással rendelkező DS2015xs jelentős rendszerterhelés mellett is gondoskodik az optimális adatfeldolgozásról.

Magas fokú megbízhatóság a redundanciamechanizmusokkal

A négy LAN port feladatátvételi támogatással és gyorscserélhető meghajtókkal biztosítja a folyamatos üzemidőt, akkor is, ha a meghajtók cseréjére van szükség, vagy váratlan LAN meghibásodás lép fel. Ezenkívül a DS2015xs CPU-ja passzív hűtési felépítéssel rendelkezik annak érdekében, hogy megszüntesse a dedikált processzorhűtő ventilátortól való függést, csökkentve az ezzel összefüggő meghibásodások lehetőségét. Ami a merevlemez-ventilátorokat illeti, amikor a rendszer hibát észlel, a beépített redundanciamechanizmus felgyorsítja a működő ventilátort, így biztosítva a rendszer kellő szellőzését.

Robusztus méretezhetőség 120 TB-ig

A DS2015xs könnyen átméretezhető akár 20 meghajtóra is, a DX1215 bővítőegységgel 120 TB maximális teljes kapacitást2 biztosítva. A maximális sebességű adatátvitelt biztosító, kifejezetten erre a célra tervezett bővítőkábellel biztonságosan csatlakozik a Synology DX12153 eszközhöz.

SSD gyorsítótár-technológia

A DS2015xs eszközön kombinálhatók a merevlemezek és az SSD gyorsítótár, hatékonyan növelve az átviteli sebességet és minimalizálva a gigabájtonkénti költséget. A teljes körű SSD gyorsítótár támogatással a DS2015xs jelentősen csökkenti az I/O késleltetést, anélkül, hogy megterhelné a költségvetést. Elhanyagolható befektetéssel a vállalkozása most jelentősen fokozhatja a kiszolgáló teljesítményét.

Gyártó
Synology
Meghajtók száma
8 db
Külső csatlakozók
Gigabit LAN USB 3.0
Extrák
2x Gigabit Lan BitTorrent kliens DLNA FTP támogatás iTunes szerver Nyomtató szerver

Az olcsó.hu Synology DS2015xs hálózati adattároló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Synology DS2015xs hálózati adattároló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.