D-Link DNS-320 hálózati adattároló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Jellemzők: - 2 HDD-s fiókos hálózati háttértár - Satás merevlemez fogadás - Multimédiás tartalom elérés - Gigabit,1Db USB2.0 csatlakozás - RAID JBOD,RAID0,RAID1 kötetek - RAID1 Auto,Manu Teljes leírás >

Termékleírás

Jellemzők:

- 2 HDD-s fiókos hálózati háttértár
- Satás merevlemez fogadás
- Multimédiás tartalom elérés
- Gigabit,1Db USB2.0 csatlakozás
- RAID JBOD,RAID0,RAID1 kötetek
- RAID1 Auto,Manual Rebuild,ScanD
- DHCP,NTP,DynamicDNS,Bonjour
- EXT3,FAT32,NFTS fájlrendszerek
- Távoli elérés Ajaxplorer,BitTorrent
- UPnP Media PS3,Xbox,BoxeeBox
- FTP Szerver,USB Nyomtató szerver
- Ultra gyors elérési idő
Leírás:

Két 3,5”-es SATA meghajtó szerelhető bele, ami maximum 4 TB-os összkapacitást nyújthat. Ezek JBOD, RAID 0 vagy 1 módokba is kapcsolhatók, a számítógéphez pedig Gigabit Ethernet interfészen csatlakoztatható. Rendelkezik beépített FTP-vel, de használható iTunes és UPnP AV szerverként is. A biztonsági másolatok készítésében a Faresdome szoftver lesz a felhasználók segítségére, de az Apple Time Machine-je is támogatott. Emellett az Easy Search Utility az alapvető beállítások elvégzésében lesz hasznunkra. Elődjeihez képest az új modell természetesen gyorsabb processzort és több RAM-ot is kapott.

Gyártó
D-link
Meghajtók száma
2 db
Külső csatlakozók
Gigabit LAN USB 2.0
Extrák
BitTorrent kliens FTP támogatás iTunes szerver Nyomtató szerver

Az olcsó.hu D-Link DNS-320 hálózati adattároló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy D-Link DNS-320 hálózati adattároló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.