Buffalo TeraStation 4400 hálózati adattároló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Négy meghajtó Nagy teljesítményű Intel ® Atom D2550 processzor Hot Swap funkció 2 x USB 2.0 port és 2 x USB 3.0 port TeraStation NAS rendszer TeraStation ™ 4400 egy nagy t Teljes leírás >

Termékleírás

Négy meghajtó
Nagy teljesítményű Intel ® Atom D2550 processzor
Hot Swap funkció
2 x USB 2.0 port és 2 x USB 3.0 port
TeraStation NAS rendszer

TeraStation ™ 4400 egy nagy teljesítményű, 4 meghajtós hálózati tároló megoldás, ideális vállalkozások és igényes felhasználók számára, akik megbízható RAID alapú NAS és iSCSI tárolási megoldást keresnek, nagyobb hálózatok és üzleti szempontból kritikus alkalmazásokhoz. A TeraStation 4400 gyors, sokoldalú, funkciókban gazdag NAS ház, két Gigabit Ethernet, két szuper sebességű USB 3.0, és két nagy sebességű USB 2.0 porttal van felszerelve, továbbá elérhető a Hot Swap funkció, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, a merevlemez cserét a rendszer leállítása nélkül.

Gyártó
Buffalo
Meghajtók száma
4 db
Külső csatlakozók
Gigabit LAN USB 2.0
Extrák
2x Gigabit Lan FTP támogatás HotSwap Kijelző

Az olcsó.hu Buffalo TeraStation 4400 hálózati adattároló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Buffalo TeraStation 4400 hálózati adattároló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.