Buffalo TeraStation 3400D 4TB hálózati


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A TeraStation 3400 egy robusztus négy meghajtós NAS megoldás, ideális kis irodák és professzionális felhasználók számára, akik költséghatékony hálózati tárolót keresnek, megbízható R Teljes leírás >

Termékleírás

A TeraStation 3400 egy robusztus négy meghajtós NAS megoldás, ideális kis irodák és professzionális felhasználók számára, akik költséghatékony hálózati tárolót keresnek, megbízható RAID adatvédelemmel. A dual-core ARM processzorral felszerelt, TeraStation 3400 hatékonyan kezeli a fájlátvitelt és a mindennapi NAS funkciókat.

Négy meghajtós megoldást
Dual-core ARM processzor, 1 GB DDR3
2 x USB 3.0 port és 2 x USB 2.0 port
Hot-swap SATA merevlemez
Egyidejű NAS és iSCSI funkcionalitás

Gyártó
Buffalo
Meghajtók száma
4 db
Külső csatlakozók
Gigabit LAN USB 2.0 USB 3.0
Extrák
2x Gigabit Lan BitTorrent kliens DLNA FTP támogatás HotSwap Kijelző

Az olcsó.hu Buffalo TeraStation 3400D 4TB hálózati adattároló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Buffalo TeraStation 3400D 4TB hálózati adattároló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.