Buffalo LinkStation 421e hálózati adattároló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Két meghajtó hely (HDD nem tartozék) Skálázható, akár 8 TB nagy kapacitású hálózati tárolás Nagy teljesítményű - 3x gyorsabb, mint a hagyományos NAS eszközök DLNA Cert Teljes leírás >

Termékleírás

Két meghajtó hely (HDD nem tartozék)
Skálázható, akár 8 TB nagy kapacitású hálózati tárolás
Nagy teljesítményű - 3x gyorsabb, mint a hagyományos NAS eszközök
DLNA Certified ™, iTunes ® és PS3 ™ Media Server funkciók
Intuitív felhasználói felület és Easy-to-varázsló használata
USB-port - biztonsági másolat készítéshez, vagy nyomtató megosztáshoz
LinkStation NAS rendszer

A Buffalo LinkStation ™ 421e kiváló teljesítményű, két meghajtó hellyel rendelkező hálózati tárolóeszköz, mely egy sor funkcióval van felszerelve, hogy tökéletes megoldást nyújtson a legfontosabb adatok biztonságos tárolásához, megosztásához.
A több terabájtos LinkStation 421e tárolókon tárolt adatokhoz bármikor, bárhonnan hozzáférhet, nemcsak számítógépről, de akár mobiltelefonról, tablet eszközről is.
A nagy teljesítményű 1,2 GHz-es ARM processzorral ellátott 421e LinkStation sokkal többet kínál, mint egy egyszerű otthoni hálózati tároló, akár 100 MB / s átviteli sebességgel büszkélkedhet, ami közel kétszer gyorsabb, az USB 2.0 meghajtónál és háromszor gyorsabb egy hagyományos NAS eszköznél.

Gyártó
Buffalo
Meghajtók száma
2 db
Külső csatlakozók
Gigabit LAN USB 2.0
Extrák
DLNA iTunes szerver

Az olcsó.hu Buffalo LinkStation 421e hálózati adattároló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Buffalo LinkStation 421e hálózati adattároló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.