Lexmark MS310 utángyártott toner


14.633 Ft -tól

A Lexmark [MS310] 50F2000 utángyártott (ForUse) normál kapacitású toner, melyet NEM az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Lexmark gyárt, hanem független gyártó. A Lexmark MS310 [Bk] Teljes leírás >

Termékleírás

A Lexmark [MS310] 50F2000 utángyártott (ForUse) normál kapacitású toner, melyet NEM az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Lexmark gyárt, hanem független gyártó. A Lexmark MS310 [Bk] fekete kompatibilis [5k] tonerre a termék adatlapján feltüntetett időtartamig a gyártó garanciát vállal.Ez a termék megfelel minden minőségre vonatkozó szigorú minőségi előírásnak.

Gyártó
Lexmark
Típus
Utángyártott toner
Szín
Fekete

Az olcsó.hu Lexmark MS310 utángyártott toner árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lexmark MS310 utángyártott toner vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások