Kyocera TK-110 utángyártott toner


4.096 Ft -tól

A következő nyomtatókba kompatibilis:Kyocera Mita FS-1016 MFPKyocera Mita FS-920Kyocera Mita FS-1116 MFPKyocera Mita FS-720Kyocera Mita FS-820A márkanevek és típusjelzések védettek, az eredeti ( Teljes leírás >

Termékleírás

A következő nyomtatókba kompatibilis:Kyocera Mita FS-1016 MFPKyocera Mita FS-920Kyocera Mita FS-1116 MFPKyocera Mita FS-720Kyocera Mita FS-820A márkanevek és típusjelzések védettek, az eredeti (OEM) gyártó tulajdonát képezik és kizárólag azonosításra szolgálnak.

Gyártó
Kyocera
Típus
Utángyártott toner
Szín
Fekete

Az olcsó.hu Kyocera TK-110 utángyártott toner árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kyocera TK-110 utángyártott toner vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások