Zowie EC2 Evo Pro Gamer egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Zowie Gear EC2 egereket a híres Counter-Strike játékos Emil HeatoN Christensen közreműködésével tervezett a cég. A fekete és fehér színben érkező megoldások 2000 dpi-s optikai szenzorr Teljes leírás >

Termékleírás

A Zowie Gear EC2 egereket a híres Counter-Strike játékos Emil HeatoN Christensen közreműködésével tervezett a cég. A fekete és fehér színben érkező megoldások 2000 dpi-s optikai szenzorral dolgoznak, az adatokat pedig 16 bites csatornán, 1000 Hz-es frekvencia mellett, USB interfészen keresztül küldik át számítógépnek. Az öt gombbal és egy görgővel rendelkező egerek a gyártó állítása szerint öt évig is üzemképesek maradnak, még extrém terhelés mellett is.

Gyártó
Zowie
Típus
vezetékes
Gombok száma
5 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Zowie EC2 Evo Pro Gamer egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Zowie EC2 Evo Pro Gamer egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.