V7 MV5000 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Élvezze az egész napi kényelmet a teljes méretű, vezeték nélküli, BlueTrace technológiájú, Windows 8-hoz optimalizált, két kiegészítő alkalmazásváltó gombbal ellátott egérrel, amely Teljes leírás >

Termékleírás

Élvezze az egész napi kényelmet a teljes méretű, vezeték nélküli, BlueTrace technológiájú, Windows 8-hoz optimalizált, két kiegészítő alkalmazásváltó gombbal ellátott egérrel, amely gyakorlatilag bármilyen felületen működik. Az 1600dpi felbontású LED érzékelő sima és pontos vezérlést biztosít nagy felbontású képernyőkön. Az egér gyönyörűen formált alakú, puha tapintású, ívelt oldalú, és nagy felületen fogható, így megelőzhető a fájdalom, míg javítja az asztal esztétikai megjelenését is. Az okos energiaellátású ébresztő funkció meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Az egér be/kikapcsoló gombbal, valamint alacsony töltöttségi kijelzővel is rendelkezik. A nano méretű vevőegység az egér belsejében tárolható utazásnál.

Gyártó
V7
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
5 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu V7 MV5000 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy V7 MV5000 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.