Trust MaxTrack egér (17178)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Leírás: Kényelmes teljes méretű egér 6 gombbal, 1000 DPI nagy pontosságú BlueSpot technológiával, Precíz és nagy pontosságú BlueSpot szenzorral, amely szinte minden felületen - fa, gráni Teljes leírás >

Termékleírás

Leírás: Kényelmes teljes méretű egér 6 gombbal, 1000 DPI nagy pontosságú BlueSpot technológiával, Precíz és nagy pontosságú BlueSpot szenzorral, amely szinte minden felületen - fa, gránit, szőnyeg, fekete, fehér, stb. - működik., Speciális gomb az érzékenység normál (500 dpi) és nagy sebességű (1000 dpi) mozgás közötti váltásához., Ergonómikus kialakítás kényelmes gumibetéttel a stabil fogás érdekében., Oldalgombok az egyszerűbb internetes böngészés (előre- és hátraléptetés) és játék érdekében., Csatlakoztatása után azonnal használható; nincs szükség külön illesztőprogramra.

Gyártó
Trust
Típus
vezetékes
Gombok száma
6 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Trust MaxTrack egér (17178) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Trust MaxTrack egér (17178) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.