Steelseries Sensei Wireless egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Sensei Wireless azon kevés zsinór nélküli egerek közé tertozik, ami a legmagasabb gamer elvárásoknak is megfelel. A Pixart ADNS 9800 laser sensor akár 8200 DPI felbontása mellé 1 ms válas Teljes leírás >

Termékleírás

A Sensei Wireless azon kevés zsinór nélküli egerek közé tertozik, ami a legmagasabb gamer elvárásoknak is megfelel. A Pixart ADNS 9800 laser sensor akár 8200 DPI felbontása mellé 1 ms válaszidő és 30g gyorsulás társul.

A designra sem lehet panasz, hiszen 3 zónásan egyedileg konfigurálható illuminációt tud, kialakítása pedig igazán kézbe simuló.

Tartozéka egy szintén világító, akku töltést is végző dokkoló.

Gyártó
Steelseries
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
6 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Steelseries Sensei Wireless egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Steelseries Sensei Wireless egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.