SteelSeries World of Warcraft Wireless egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A SteelSeries már röbb World of Warcraft témájú beviteli eszközt is piacra dobott az idők során. Nem is csoda, hiszen az MMORPG a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, így a potenciáli Teljes leírás >

Termékleírás

A SteelSeries már röbb World of Warcraft témájú beviteli eszközt is piacra dobott az idők során. Nem is csoda, hiszen az MMORPG a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, így a potenciális vásárlók száma nemhogy csökkenne, még talán növekszik is. Ezúttal ismét egy egyedi dizájnú egérrel újítottak, mely a Steelseries WoW Wireless nevet kapta. A név elárul mindent, az egér vezetéknélkül működik, végre a WOW játékosok is kiszabadulhatnak a kábeles rabságból :)

A 11 teljesen programozható gomb mindenre elég és nem kell félni az esetleges lemerüléstől sem. Menet vagyis játék közben is tölthető.

Gyártó
Steelseries
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
11 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu SteelSeries World of Warcraft Wireless egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SteelSeries World of Warcraft Wireless egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.