Spire Archer I egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Tudta, hogy minden hatodik dolgozó az ismétlődő terheléses sérülés (RSI), vagy a carpalis alagútszindróma valamelyik formájától szenved, többnyire a hagyományos egér intenzív használat Teljes leírás >

Termékleírás

Tudta, hogy minden hatodik dolgozó az ismétlődő terheléses sérülés (RSI), vagy a carpalis alagútszindróma valamelyik formájától szenved, többnyire a hagyományos egér intenzív használata miatt? Az új ergonomikus számítógépes kiegészítő termékcsaládunk részeként a Spire olyan termékeket kínál, amelyek kényelmesebbé, és jobbá teszik a számítógép előtt töltött hosszú órákat.

Az Archer I olyan formájú, hogy a karja, a könyöke, és a csuklója elhelyezkedése kisebb stresszen van kitéve, mint a piacon lévő hagyományos egerek esetében. Az Archer I megtartja a kezét, és lehetővé teszi, hogy a tenyere az egéren pihenjen. A gombok a legnagyobb körültekintéssel lettek elhelyezve, és megelőzik, hogy az ujjait a gombok felett kelljen tartania, mint a hagyományos egereknél. Fel van szerelve továbbá egy erős görgővel is, ami elvileg több millió átfordulást is kibír.

Gyártó
Spire
Típus
vezetékes
Gombok száma
4 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Spire Archer I egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Spire Archer I egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.