Speedlink Decus egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A hosszantartó küzdelmekben is tartósan koncentrálhatunk és pontosak lehetünk a DECUS Gaming Mouse egérrel, mely rendkívül sok egyéni beállítási lehetőséget nyújt. A hatalmas konfigurá Teljes leírás >

Termékleírás

A hosszantartó küzdelmekben is tartósan koncentrálhatunk és pontosak lehetünk a DECUS Gaming Mouse egérrel, mely rendkívül sok egyéni beállítási lehetőséget nyújt. A hatalmas konfigurációs szoftverrel beállíthatjuk személyes kedvenc beállításainkat, megvalósíthatjuk személyes játékstílusunkat és reflexünket. A DECUS megvilágításával színes fényárban úszik, mely illik a játék hangulatához - így nem csak külsőleg tetszetős, hanem egyidőben a kiválasztott profil jelzésére is szolgál. A gumírozott oldalsó felület, az extra jó tapintású egérgomb és bővített ujjtámasz optimális kényelmet biztosít.
Professzionális gaming egér
Tökéletes ergonómia
A funkció és az optika teljesen egyénre szabható
Kiváló lézer pontosság
400 - 5000dpi beállítható pontosságú rendkívül pontos lézerérzékelő
Bekapcsolható LED megvilágítás 6 atmoszférikus színben
7 programozható gomb dpi - kapcsolóval és gyorstüzelő gombbal együtt
Hatékony makró szerkesztőprogram
5 profil elkülönített gomb-, érzékelő- és színbeállításokkal
Belső profiltároló (128kBit)
Profil automatikus előhívása a játék kezdeténél
Választható USB lekérdezési gyakoriság akár 1000 Hz (ultrapolling)
Jól megfogható görgő és ujjtartó
Gumírozott felület
Ellenálló burkolatú, rugalmas USB-kábel (1,8m)

Gyártó
Speed-link
Típus
vezetékes
Gombok száma
7 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Speedlink Decus egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speedlink Decus egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.