Speed-Link Sygma Comfort USB egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Jobb- és balkezeseknek, nagyobb, vagy kisebb kezűeknek, asztali számítógép vagy notebook: a SYGMA Comfort Mouse általános formátumának köszönhetően bármilyen feladatot el tud látni és mi Teljes leírás >

Termékleírás

Jobb- és balkezeseknek, nagyobb, vagy kisebb kezűeknek, asztali számítógép vagy notebook: a SYGMA Comfort Mouse általános formátumának köszönhetően bármilyen feladatot el tud látni és minden kézben otthon van. Ergonómikus alakja és kényelmesen pontos gumírozott egérgörgője különösen kényelmessé teszik a mindennapi számítógépes munkát, akár több éven át: Kiváló kidolgozása és kiváló minőségű anyagai állandóan megbízható üzemeltetést szavatolnak.

Gyártó
Speed-link
Típus
vezetékes
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Speed-Link Sygma Comfort USB egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speed-Link Sygma Comfort USB egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.