Speed-Link Saphyr Bluetrace egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bluetrace™ érzékelő technológia hibamentes letapogatást és maximális pontosságot garantál, az íróasztalon úgyanúgy, mint útközben szinte bármely felületen. Gumírozott görgőjével Teljes leírás >

Termékleírás

A Bluetrace™ érzékelő technológia hibamentes letapogatást és maximális pontosságot garantál, az íróasztalon úgyanúgy, mint útközben szinte bármely felületen. Gumírozott görgőjével és a gyors érzékelőbeállításhoz való praktikus dpi-átkapcsolójával a SAPHYR rendkívül kényelmes. 2,4-GHz-es rádiós technológiájának köszönhetően az egér vezeték nélkül akár 8 m-es távolságról is működik, a kompakt nano vevő szállítás közben egyszerűen az egérben tűnik el. A kiváló minőségű technika és a kiváló kidolgozási minőség a kompakt és ennek ellenére rendkívül elegáns SAPHYR-t hosszú éveken át megbízható kísérővé teszi.

Gyártó
Speed-link
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
5 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Speed-Link Saphyr Bluetrace egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speed-Link Saphyr Bluetrace egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.