Speed-Link Prime egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Elsimuló formáival, kényelmes ujjmélyedéseivel és köröskörül gumírozott felületeivel a PRIME Gaming Mouse azt a komfortot kínálja az ambiciózus játékosnak, amit az magának kíván - Teljes leírás >

Termékleírás

Elsimuló formáival, kényelmes ujjmélyedéseivel és köröskörül gumírozott felületeivel a PRIME Gaming Mouse azt a komfortot kínálja az ambiciózus játékosnak, amit az magának kíván - és rendkívül precíz, 3.200dpi-s lézer szenzorával mindig azt a pontosságot is, amire szüksége van. A konfigurációs szoftverben a PRIME hozzáilleszthető játékstílusához: Szabadon rendeljen parancsot hét gombhoz és a négyutas görgőkerékhez, hozzon létre gombprofilokat vagy definiáljon parancsláncokat a makro-editorban. Ennek során a többszínű LED - es kijelző azonnal visszajelzést ad a választott DPI- és profilbeállításokról.
Gaming egér USB csatlakozással
7 programozható gomb
Két kapcsoló a precíziós és profil beállításokhoz játék közben
Egérgörgő hozzákapcsolható 4 utas üzemmóddal
3.200 dpi szabályozható pontosságú pontos lézerérzékelő
Az érzékelőprecízió az X- és Y - tengelyhez külön is beállítható
65ips (inches per second) tracking sebesség a gyors manőverekhez
Belső memória 5 egyéni profilhoz és programozható makrókhoz
Átfogó szoftver beállítások
Színes DPI- és profil kijelzés
Kiváló ellenőrzés a játékhoz optimalizált ergonómiának köszönhetően
Rendkívül alacsony súrlódású teflontalpak
Rugalmas, 1,8 m-es bevont kábel aranyozott csatlakozóval

Gyártó
Speed-link
Típus
vezetékes
Gombok száma
7 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Speed-Link Prime egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speed-Link Prime egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.