Speed-Link Nova vezeték nélküli egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ennek az egérnek mindenhol akad hely: rendkívül kompakt designja a Novát ideális útitárssá teszi.2,4-GHz-es rádiós technológiájának köszönhetően nincsen szüksége vezetékre, az apró n Teljes leírás >

Termékleírás

Ennek az egérnek mindenhol akad hely: rendkívül kompakt designja a Novát ideális útitárssá teszi.2,4-GHz-es rádiós technológiájának köszönhetően nincsen szüksége vezetékre, az apró nano-USB vevő pedig útközben a notebookban maradhat vagy helytakarékos módon az egérbe is bele lehet tenni. Meghajtó nélküli telepítésének és automatikus kapcsolódásának köszönhetően a Nova bekapcsolás után azonnal használható. Csekély mérete ellenére három teljesértékű gombbal és egy 1.000-dpi optikai érzékelővel rendelkezik, mely gyakorlatilag bármilyen felületen tökéletes ellenőrzést és precíziót garantál.

Gyártó
Speed-link
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Speed-Link Nova vezeték nélküli egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speed-Link Nova vezeték nélküli egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.