Speed-Link Notebook Laser Mouse for Bluetooth


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Szabadulj meg a vezetéktől vagy az USB vevőtől a Bluetooth® technika segítségével. A beépített Bluetooth® interfésszel rendelkező notebookoknak nincs szüksége vevőre. Ez az egér termés Teljes leírás >

Termékleírás

Szabadulj meg a vezetéktől vagy az USB vevőtől a Bluetooth® technika segítségével. A beépített Bluetooth® interfésszel rendelkező notebookoknak nincs szüksége vevőre. Ez az egér természetesen a Windows®, Bluesoleil és Macintosh® elterjedt Bluetooth® technikáival üzemel.

Gyártó
Speed-link
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
4 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Speed-Link Notebook Laser Mouse for Bluetooth egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speed-Link Notebook Laser Mouse for Bluetooth egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.